AVON Pochod: Príďte fandiť všetkým ženám v boji za zdravé prsia už túto sobotu!

Už len pár dní nás delí od mini letného charitatívneho podujatia známeho ako AVON Pochod za zdravé prsia, ktorého sa každoročne zúčastňujú tisícky ľudí. Aj tentokrát návštevníci nielen že podporia ušľachtilú myšlienku, ale užijú si v areáli Bratislavského hradu nezabudnuteľný deň, ktorý môžu stráviť s celou rodinou a priateľmi.

Podujatie štartuje už o 10:00 hod. detskými aktivitami, súťažami, tancovaním, vystúpením skupiny Super deti s Petrou Bubeníkovou či Víly Elly aj s autogramiádou a fotením. Aj tento ročník je nabitý koncertmi obľúbených interpretov a známych kapiel. Na hlavnom pódiu od 13:00 hod. sa postupne vystriedajú skupiny Pavol Hammel, Tublatanka či Campana Batucada, ktorá so svojou bubnovou šou bude sprevádzať fandiaci dav aj počas tradičnej prechádzky Starým Mestom. Tá štartuje o 14:30 hod. a jej hlavným cieľom je upriamiť pozornosť na boj za zdravé prsia. Po nej vystúpi kapela Bystrík banda a o 16:15 hod. na pódiu zažiari speváčka Katarína Knechtová. Na začiatku jej vystúpenia prebehne najemotívnejší moment podujatia „akt spolupatričnosti“.

Podporu svojou účasťou vyjadria aj ambasádori projektu AVON za zdravé prsia, konkrétne: Kveta Horváthová, Roman Juraško, Zlatica Puškárová, Maroš Kramár, Ada Straková, Alena Heribanová, Hana Rapantová, Braňo „Bruno“ Ciberej, Nora Beňačková, Karin Habšudová, Beáta Dubasová, Soňa Skoncová či Peter Altof známy ako vloger Expl0ited, ktorý ho ako nová tvár kampane absolvuje prvýkrát.

Počas dňa nebude chýbať ani bohatý sprievodný program detská zóna, nafukovací hrad, maľovanie na tvár, LEGO workshop, kreatívne aktivity pre deti, besedy pre rodičov a deti, street food zóna, Walk talk show s ambasádormi projektu, odborníkmi či inšpiratívnymi ženami ako sú make-up artistka Lucid, youtuberka Moma a influencerka Tatiana Žideková spolu s autogramiádou a mnoho ďalšieho.

Vstupenkou na podujatie je Tričko Klára 2018*, ktoré si návštevníci môžu zakúpiť priamo na mieste v deň podujatia. Dámske a pánske vyhotovenie je v cene 14,99 € a detské 12,99 €. Vstup do areálu Bratislavského hradu bude povolený len v tomto tričku, pričom deti do 12 rokov v sprievode dospelej osoby majú vstup zdarma. Navyše každý aktívny účastník, ktorý si zakúpi Tričko Klára 2018, má možnosť využiť zľavnené cestovné na vlak, vďaka ktorému má nárok na 100 % zľavu na cestu späť.

Všetky finančné prostriedky získané predajom tričiek poputujú na konto verejnej zbierky AVON Pochod 2018, ktorú realizuje OZ Zdravá žena. Viac informácií o AVON Pochode nájdete na webovej stránke www.zdraveprsia.sk a  Facebook-u Avon proti rakovine prsníka.

* Tričká sú predávané v mene a na účet o.z. Zdravá žena. Zisk z predaja zakúpených tričiek putuje na konto verejnej zbierky „AVON Pochod 2018”, realizovanej občianskym združením Zdravá žena, povolenie číslo: SVS-OVS2-2018/006040, registrovaná pod číslom zbierky 000-2018-006040.

Zdroj: TS