Bad Karma Boy a Purist hrajú sobotu v Bratislave, bodku za ich úspešným turné dá Jimmy Pé.

Purist Bad Karma Boy majú pred sebou poslednú zastávku československého turné. Séria ich spoločných vystúpení vyvrcholí v sobotu 28. marca v bratislavskom klube Loft aj so špeciálnymi hosťami Half White Half Blue Jimmym Pé, ktorý dá dramaturgii večera bodku svojím progresívnym elektronickým setom.

“Snažíme sa našu pozitívnu životnú etapu čo najviac predĺžiť,” vravel nedávno frontman Bad Karma Boy Juraj Marikovič. Zatiaľ sa im to aj na turné s elektropopovými Purist darí na výbornú. Spoločne odohrali deväť koncertov v menších kluboch na Slovensku a v Čechách.

bad karma boy_sm

„Návštevnosť je pre nás veľmi príjemným prekvapením. Na poslednom koncerte v Košiciach sme mali približne 150 ľudí. Možno k tomu prispieva naša žánrová rozdielnosť a tiež to, ako si spolu rozumieme po ľudskej stránke. Alan (basák z Purist) s nami napríklad každý koncert zahrá singel Dunaj,“ hovorí Juraj.

Práve „Dunaj“ bol nedávno v nominácii na Singel roka v rámci Radio_Head Awards 2014. Cena síce Bad Karma Boy ušla, ale kapela zanechala živým vystúpením pozitívne dojmy. V špeciálnom zložení aj so Stroonovým vibrafónom a malým speváckym zborom na pódiu nemohol chýbať ani Alan Prekop z Purist na base.

Purist a BKB Radio Wave

Záznam z vystúpenia Rádio FM zverejnilo včera. Mimochodom, v nominácii na Radio_Head Awards boli aj samotní Purist s debutom Colourful Noise. O priazeň fanúšikov sa budú uchádzať opäť ako potenciálny zástupca slovenských kapiel na tohtoročnom Sziget Festivale.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/145802247″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“150″ iframe=“true“ /]

V sobotu 28. marca čaká na návštevníkov bratislavského Loftu multižánrový večer, ktorý by mal potešiť fanúšikov moderného gitarového a elektronického zvuku. Popri Purist Bad Karma Boy sa predstaví aj ďalší zástupca bratislavskej indie scény Half White Half Blue. Program zakončí výborný Jimmy Pé z vydavateľstva Gergaz, ktorý ponúkne svieži mix temnej, melancholickej aj euforickej elektroniky.

Predpredaj 28.3. Loft, Bratislava: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/3017/bad-karma-boy–purist-tour-2015

Zdroj: Slnko records