Bad Religion prinesú do Bratislavy vyše 30 hitov!

Kultová kapela Bad Religion v Bratislave už o mesiac predstaví všetky najväčšie hity a kompletnú prehliadku celej tvorby!

Zakladatelia a jedni z najvýraznejších predstaviteľov “rootsového” punk-rocku odpália 13. augusta v klube MMC koncert, na ktorý naše hlavné mesto čakalo celé roky. Hosťom legendy bude slovenská skupina Plus Mínus. Vstupenky za 28 eur sa predávajú v sieti Ticketportal.

Bad Religion & Plus Mínus
13. august 2013, Majestic Music Club, Bratislava
Vstupenky: 28 € / predpredaj, 30 € na mieste
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=18126

V setliste na európskom turné Bad Religion nebudú chýbať hity ako 21st Century (Digital Boy), Infected, Punk Rock Song, Sorrow, American Jesus, Come Join Us, I Want To Conquer The World, či festivalová verzia skladby Generator. Skupina Bad Religion je na scéne už magických 33 rokov. Formácia združená okolo Grega Graffina má na svojom konte dovedna štrnásť štúdiových albumov a ich predajnosť sa zvyšuje z roka na rok. Jednoznačné a často kritické texty spolu s provokatívnym vizuálom dávajú skupine punc výnimočnosti.

Plus Mínus je slovenská punk-rocková kapela založená v roku 2000. Jej zakladajúcimi členmi sú Wayo a Dodo známi tiež z pôsobenia v Inekafe. Kapela má na konte desiatky koncertov na Slovensku, v Česku i v Anglicku a na ich tvorbe sa výrazne podpísali práve Bad Religion.

Octopus promotion organizovala na Slovensku tento rok koncerty skupín Korpiklaani, Metsatöll, Sabaton, Eluvetie, Stratovarius, Amaranthe, Pain of Salvation, Anneke van Giersbergen či King Kiamond. Na jeseň 2013 plánuje Octopus promotion koncerty skupín Children of Bodom, Soilwork či Kamelot.

https://www.facebook.com/octopuspromotion

Ďalšie pripravované podujatia Octopus promotion:

Children of Bodom
20. november 2013, Majestic Music Club, Bratislava
Vstupenky: 29 € / predpredaj, 35 € / na mieste
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=18109

Kamelot
22. november 2013, Majestic Music Club, Bratislava
Vstupenky: 22 € (prvých 100 kusov), 26 € / predpredaj, 30 € / na mieste
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17972

Soilwork
24. november 2013, Majestic Music Club, Bratislava
Vstupenky: 24 € / predpredaj
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=18206

Zdroj: Octopus Promotion