Balaton Sound 2015: Plážová party s tými najväčšími menami.

Ani v týchto okamihoch sa tvorenie line upu na MasterCard Balaton Sound nezastavuje. Okrem EDM superstars, organizátori avízujú exkluzívne mená hip hopovej scény ako Pusha T a Ludacris, ale taktiež niekoľko mien dobre známych z oblasti housu, tech housu a minimalu. 4+1 dňová party na plaza jazera Balaton sa bude konať medzi 8 a 12. Júlom v Zamárdi v Maďarsku.

Leto sa blíži a vstupenky na MasterCard Balaton Sound sa rýchlo míňajú. Toto však po zrelej úvahe, nie je vôbec žiadnym prekvapením, keďže je to iba jeden zo zopár elektronický festivalov s priamym vstupom k jazeru a takmer 2 kilometrovou plážou, ktorá čaká na fanúšikov hudby a leta priamo v areáli festival. Po vypredaní “Early Bird” vstupeniek, organizátori doporučujú tým fanúšikom, ktorí svoje lístky ešte nemajú, aby príliš so svojim rozhodnutím neváhali. Pre ostatných, ktorí sa rozhodli zažiť opäť jedinečnú party, so svojimi obľúbencami v Zamárdi sú pripravené nielen 4 regulérne dni na festival, ale aj exkluzívny prídavok v podobe Dňa 0 (8. Júl), počas ktorého sa predstavia, Tiesto, Oliver Heldens, Moti a mnohí ďalší. Tento deň však nebude žiadnym warm upom, ako by ste očakávali, keďže už počas tohto dňa bude v plnom nasadení väčšina stagov na festival, aby vás naplno naštartovali na festival samotný! Denné vstupenky, ktoré sú k dispozícii aj na Deň 0, sa predávajú extrémne rýchlo a “Early Bird” vstupenky s najnižšou cenou sa už takmer minuly a ak chceš prísť, rozhodne so svojim rozhodnutím dlho neváhaj.

Balaton Sound1

Keďže je MasterCard Balaton Sound situovaný na brehu jazera Balaton, ktoré je najväčším svojho druhu v Strednej Európe, budú počas dňa pripravené mimoriadne vodné atrakcie, ktoré budú hypnotizovať publikum a ozvláštnovať tak oddychovú cast vášho dňa. K dispozícii budete mať niekoľko mól s barmi, takže si budete môcť na plno vychutnať letné dni v kombinácii s hudbou, bez toho aby ste museli opustiť areal festival. Avšak pre tých, ktorí si chcú užiť spáno do sýta je pripravených mnoho ubytovacích možností v susedstve Zamárdi. Všetky ubytovacie možnosti nájdete na balatonsound.com/accommodation. Priestor konania festival bude rovnako podrobený viacerým infraštruktúrnym vylepšeniam tak, aby party aj v prípade nepriaznivého počasia – čo dúfame, že nenastane – prebehla čo najviac k vašej spokojnosti.

Line-up & nové mená

MasterCard Balaton Sound vždy hostí tých najlepších DJov a elektronické live acty. Počas tohto roka sa tak môžete tešiť na Tiesta, Hardwell, Faithless, Axwell Λ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero a mnohí ďalší, ktorí sú už v tomto momente súčasťou line upu. V dnešnej novej vlne avízovaných umelcov, organizátori prichádzajú s promimentným menami hip-hopovej scény, aby uspokojili svojich fanúšikov. Číslo avízovaných medzinárodných all-star hviezd sa tak prehuplo cez číslo 50, avšak ešte stále chýbajú hlavné mená Terrace stagu, ktorý je jedným z najpopulárnejších na Balaton Sounde a vždy na ňom nájdete do prasknutia naplnený line up, ktorí uspokojí aj tých najnáročnejších fanúšikov housu, tech housu a minimalu. Určite sa už teraz môžete tešiť na tento line up, teraz sa však pozrime na mená, ktoré boli aktuálne oznámené.

Balaton Sound4

Posilnením pre hip-hopový žáner na MasterCard Balaton Sound bude 17 krát na Grammy nominovaný Ludacris, ktorý prinesie svoje rytmy na brehy Zamárdi. Tento umelec predal viac ako 19,5 milióna hudobných nosičov iba na trhu Spojených Štátov a ďalších 7 miliónov mimo nich. Jeho 8. Štúdiový album, Ludaversal, vyšiel pred nedávnom a má v plane pripojiť sa k úspešnej tradícii jeho predchodcov. Pripojí sa však aj ďalšia americká hip hopová hviezda Pusha T. Jeho debutový album, My Name is my name, bol vydaný v roku 2013 a objavili san a ňom umelci ako Kanye West, Pharrel Williams, Kendrick Lamar a mnohí ďalší.

Milovníkom nekonečných parties na Terrace stagy Balaton Soundu s radosťou oznamujeme jednu z najkontroverznejších osobností tanečnej hudby Seth Troxlera, ale tiež aj dvoch mladých chalanov z Bronxu Martinez Brothers, ktorí sa neúnavne pracujú na získaní vedúceho postavenia na trhu housovej hudby. V line upe tiež uvidíte Dja, producenta a hudobníka Guya Gerbera, ďalším umelcom je špecialista na produkovanie hudby v kombinácii syntezátorov, živých nástrojov a techna, nemecký housový a tanečný producent a DJ Oliver Koletzki.

Balaton Sound 3

Bakermat, je holandský umelec a producent, ktorý spája rôzne žántre elektronickej hudby housu, deep housu a techna, ktoré majú minimalistickú podobu a kombinuje ich s jazzom a rôznymi sulovými vplyvmi, ktoré si vás určite podmania. Nemenej zaujímavým bude aj Anglický producent elektronickej hudby Oliver Dene Jones aka Skream, ktorý je jedným z prvých a najprominentnejších producentov dubstepu, ktorý zohral dôležitú úlohu pri jeho vývoji. Na Terrace stagy tiež uvidíte Jackmastra a nemeckého producenta Alle Farben, ktorý dobil svet so svojim singlom “She Moves”. V Zamárdi sa tiež objaví britský Dj a producent George Fitzgerald, ktorý vydá svoj debutový album “Fading Love” 27. Apríla 2015.

Organizátori sú hrdí, že môžu potvrdiť účasť AronChupa, známeho ako Švédsky najvychytenejší hudobný export súčasnosti, taktiež Elliphanta, ktorý na seba upozornil na medzinárodnej scene vďaka neuveriteľne chytlavým jamom, štýlovým videom, ale tiež vďaka tomu, že jeho osobnosť je nepredvídateľná. Tento sa spojil pre realizáciu tej najlepšej party s Noisia Invites, ktorých doplnia Noisia, Alix Perez a Teddy Killerz. Neodolateľné, zasnené a chytľavé kopáky aj to všetko reprezentuje talentované duo hrajúce skvelú tanečnú hudbu ODESZA. Z holandských hudobných kruhov, až po miesto, ktoré si postune vydobil na výslní svetovej tanečnej scény sa postaví pred publikum R3HAB, aby rozpumpoval ten najšialenejší tanečný večer, ktorému bude sekundovať ďalší holandský hurikán Tony Junior, ktorý je známy pre svoje hviezdne maniere na pódiu, svetovo rezonujúce tituly a tiež jeho očakávaný TV star status.

Balaton Sound2

Phase 4 announced acts (in alphabetical order):
Alle Farben
AronChupa
BAKERMAT
ELLIPHANT
GEORGE FITZGERALD
GUY GERBER
JACKMASTER
Jason Derulo
Ludacris
MAXI JAZZ
Noisia Invites: Noisia, Alix Perez, Teddy Killerz
Odesza
Oliver Koletzki
PUSHA T
R3HAB
SETH TROXLER
SKREAM
THE MARTINEZ BROTHERS
Tony Junior

Viac informácii a predpredaj: www.balatonsound.sk
Ticketportal: goo.gl/on6KRQ

Zdroj: Balaton Sound