Balaton Sound 2015: štartujeme na plno!

Rok 2015 začína pre fanúšikov MasterCard Balaton Soundu veľmi sľubným line-upom Djov ako Hardwell, Nicky Romero, Afrojack, DVBBS, Showtek a mnohých ďalších, ktorí su potvrdení, aby so sebou prinesli tú najlepšiu zábavu počas 4 dni trvajúcej plážovej párty na jazere Balaton v Maďarsku.

Rovnako ako v predchádzajúcich ročníkoch, tak aj v roku 2014 Balaton Sound uzavrel svoje brány s absolútne naplnenou kapacitou a neuveriteľnou návštevnosťou 145 000 fanúšikov. V roku 2015 sa bude Balaton Sound konať medzi 9-12 júlom, a vy sa môžete už teraz tešiť na dych berúci program,  občerstvujúcu plážovú atmosféru a tie najlepšie 4 letné dni, ake môžete na festival zažiť.

Organizátori Balaton Soundu  si vždy stanovujú za cieľ priniesť do line upov tie najväčšie medzinárodné hviezdy elektronickej hudby a nebude to inak ani počas roku 2015, čoho dôkazom je aj prvých 15 uverejnených mien. Párty v Zamárdi sa nikdy nekončí, čomu budú dopomáhať aj prvotriedny dji akými určite sú Hardwell, Nicky Romero a cenou Grammy ocenený DJ a producent Afrojack. Napomáhať prvotriednej atmosfére budú aj DVBBS, Boys Noize, Showtek. Rovnako aj britská speváčka a textárka, Charli XCX prinesie so sebou počas nadchádzajúceho leta na Balaton Sounde úžasné zvukové vibrácie. Okrem toho však budete môcť vidieť vystúpenia Joey Bada$$a, fenomenálne multi-dimenzionálne Berlínske duo Pan-Pot a holandského DJa a producenta Quintina.  Publikum si s určitosťou dobre pamätá skvelú show od Vinai, Klingande, Roniho Siza & Reprazent, Chrisa Liebinga a SBCR DJ,  tiež známeho ako Sir Bob Cornelius Rifo z The Bloody Beetroots.

Balaton Sound sa od samého začiatku koná v príjemnom dovolenkovom meste Zamárdi. Len pred nedávnom sa organizátori dohodli s miestnym zastupiteľstvom, že festival zotrvá na svojom pôvodnom mieste až do roku 2020. V súvislosti s týmto rozhodnutím bola iniciovaná veľká škála rozhodnutí, týkajúcich sa infraštruktúry, ktoré budú mať za cieľ lepšie ubytovacie možnosti návštevníkov festivalu priamo v areáli.. V rámci projektových investícií je naplánovaná výsadba rastlín, tvorba parkov, stavba ciest a odtokov, ktoré majú slúžiť odvodu vody v prípade výdatného dažďa. Vylepšenia tiež zahŕňajú vylepšenia okolitých priestorov. Tieto skutočnosti významne zlepšia komfort návštevníkov, čo je jedným zo základných cieľov tohto prémiového festivalu. Rovnako ako počas minulých ročníkov môžete počítať s jedinečnými dekoráciami, hlavné podia budú vybavené viacerými pyrotechnickými prvkami, a ohňostrojmi s mega efektami, ktoré ohromia nielen pohľadom z pobrežia, ale aj z vody.

Celý nadchádzajúci ročník sa bude niesť v znamení mnohých zmien, rovnako ako minulý rok budú zahŕňať pohyblivý hlavný stage, zatiaľ čo Party arena a Terrace búdú upravené tak, aby poňali ešte viac ľudí.  Vy však môžete očakávať počas roku 2015 omnoho viac zmien týkajúcich sa napríklad Párty Arény, ktorá bude umiestnená v ešte väčšom stane ako doteraz a ten sa bude rozkladať na neuveriteľných 5500 metroch štvorcových! Terrace stage prejde rovnako viacerými veľkými zmenami a bude vybavený viacerými vychytávkami. Keďže je Balaton Sound organizovaný priamo na pláži jazera Balaton, organizátori by radi využili práve tohto faktu na inštaláciu kilometer dlhého móla, ktoré umožní realizáciu viacerých atrakcií umiestnených priamo na jazere a zároveň niekoľkých stagov, ktoré sa budú venovať rôznym hudobným podžánrom elektronickej hudby, loungových barov a pohostia aj mnohých medzinárodných DJov.

Taktiež ponuka ubytovania prešla veľkými zmenami. Priamo v areáli festivalu bude vybudovaný VIP kemp, pre tých ktorí hľadajú väčšiu mieru pohodlia a širšiu ponuku služieb. Budú v ňom umiestnené špeciálne drevené domčeky, predpripravené karavany a postavené stany, takže aj tí najnáročnejší fanúšikovia Balaton Soundu si budú môcť vychutnať spánok blízko festivalu. Tento VIP kemping bude mať rovnako svoje vlastné mólo a pláž na brehu jazera Balaton.  K dispozícii budete mať tiež stan s internetom, kde vám bude umožnené bezlimitné surfovanie po nete. Okrem základnej kempingovej ponuky, sú v ponuke rôzne druhy ubytovania, ktoré sú umiestnené nielen v Zamárdi, ale aj v priľahlých mestečkách Siófok, alebo Balatonföldvár. Podrobnejšie informácie vám prinesieme už počas nadchádzajúcich týždňov.

Vychutnaj si atmosféru minuloročného Balaton Soundu v našom aftermovie:

https://youtu.be/ESugJfUHc08

Viac informácií o vstupenkách na: www.balatonsound.sk

Zdroj: Balaton Sound