Balaton Sound: Prvá vlna lístkov už takmer vypredaná.

Organizátori MasterCard Balaton Soundu oznámili, že prvá vlna lístkov je už takmer vypredaná. Lístky sa tento rok predávajú rekordnou rýchlosťou, takže obdobie zľavnených lístkov skončí tento týždeň.

Následne budú k dispozícii iba lístky za plnú cenu a to iba v obmedzenom množstve. MasterCard Balaton Sound sa uskutoční medzi 10-13 júlom 2014. 

Zoltán Fülöp,  ako hlavný organizátor poznamenáva: “Začali sme s predajom 15 000 kusov lístkov, určených na skorý predpredaj v decembri a momentálne ostáva k dispozícii už len niekoľko sto kusov, ktoré nájdu svojich vlastníkov s najväčšou pravdepodobnosťou  už počas tohto týždňa. Takže najneskôr v piatok sa predpredajové obdobie za zníženú cenu skončí.” Následne budú týždňové vstupy k dispozícii už iba za plnú cenu a ich počet bude obmedzený na 5000 kusov.

Norbert Lobenwein, ako druhý hlavný organizátor MasterCard Balaton Soundu dodáva: “Je vysoko pravdepodobné, že tohto ročné týždňové vstupy sa vypredajú v rekordne rýchlom čase, keďže 75% z celkového množstva je už predaných. Minulý rok sa týždňové vstupy vypredali 2 mesiace pred začiatkom najväčšej plážovej party. Tento rok predpokladáme, že budú lístky k dispozícii maximálne do Veľkej noci.”

Medzi umelcami, ktorých sme pre tento rok oznámili sa nachádzajú mená ako  Rudimental, Disclosure, Ricardo Villalobos, David Guetta, Wiz Khalifa, Martin Garrix, Alesso, Sven Väth, Steve Angello, W&W, Krewella, Maya Jane Coles a Azealia Banks, avšak organizátori pracujú na finálnej verzii line upu a do dvoch týždňov budú oznámené nové mená, ktoré sa pridajú k hviezdam vystupujúcim na MasterCard Balaton Sound.

https://www.youtube.com/watch?v=eVnrPyW-Yko

Lístky k dispozícii na: https://goo.gl/YnQmoa

Zdroj: Balaton Sound