Balaton Sound: Snoop Dogg, Mika a David Guetta na festivale v Maďarsku!

Program tohtoročného ročníka Heineken Balaton Sound je stále silnejší a silnejší: line up obsahuje niektoré skvelé nové prírastky zo zoznamu medzinárodných hviezd hosťujúcich na Zamárdi medzi 7. a 10. júla. Okrem veľa iných, bude hlavné pódium hostiť najväčšia americká hiphop ikona, Snoop Dogg, súčasná popstar Shooting Star, Mika a pravdepodobne najúspešnejší DJ David Guetta – vracajúci sa na pobrežie Balaton soundu už po štvrtýkrát!

Piate vydanie Heineken Balaton sound má všetko jasné. Aktuálny zoznam potvrdených umelcov zahàňa jednu z najväčších osobností histórie hiphopu, Snoop Dogga, taktiež frontman kultovej Outkast, Big Boi sa pripojil do tohroročného line upu. Ďalšia potvrdená popstar Mika vás vtiahne do popových rymtov, a to zaručuje vôbec najlepšie plážové párty pocit – všetko na hlavnom pódiu. Najúspešnejší svetový DJ navštívi Zamárdi po štvrtýkrát, je si dobre vedomí skutočnosti, že on bol jedným z tých čo vypredali minulý rok festival Balaton sound. Ruka hore – David Guetta!

Okrem Axwella, ďalší veľký trhák Swedish House Maffia, Sebastian Ingrosso sa objaví, spolu s jedným z najúspešnejších holandských DJs, Fedde le Grandom. Okrem nich sa predsaví Mark Knight, Josh Wink a Seth Troxler, ktorí tiež potvrdili ich vystúpenie na tohtoročnom ročníku Heineken Balaton Sound. Okrem nich Main Stage bude patriť formácii New York-based Hercules & Love Affair. Bývalý člen Kraftwerk Karl Bartos-bude prezentovať svoje nadchádzajúci album. Dubstep-milenci budú určite nadšení, vidieť Rusko v line-up, kým elektro a hiphop fans dostanú šancu privítať DJ Krusha. Theo Keating bude svoj projekt Fake Blood prezentovať prvýkrát v Maďarsku a na tanečnej strane jazera si budete môcť vypočuť aj live act so Simian Mobile Disco.

Nemá zmysel váhať, takýto festival a tak blízko….
Pre viac informácií checkujte www.balatonsound.com.

Balaton Sound

Zdroj: BS
Publikoval: Redakcia GREGI.NET