Balkan Bashavel je späť – MALALATA, zahraniční hostia a živá kapela.

Februárový piatok trinásteho bude šťastný deň! Do Bratislavy sa vtedy vráti divoký Balkan Bashavel – legendárna žúrka pod taktovkou DJského dua MALALATA. Celonočné balkánske šantenie sa tradične odohrá vo Véčku pod záštitou Capo di Tutti Party. Tancovať sa opäť bude v klube aj pred ním. No niečím toto vydanie predsa len špeciálne bude – spolu s MALALATA sa predstaví nielen česká kapela, ale aj známi DJs z Belgicka.

Balkánske rytmy, cigánska muzika, žhavá cumbia a hravé reggae na jednom mieste v jeden večer. To je Balkan Bashavel z produkcie MALALATA – DJského dua, ktoré pôsobí na scéne už 8 rokov. Revírom jeho vychytených akcií je predovšetkým stredná Európa, no predstavilo sa už aj za veľkou mlákou a taktiež na jednom pódiu s esami ako Parov Stelar Band, Mahala Rai Banda, Fanfare Ciocarlia či N.O.H.A.

DSC09614

Špeciálnym hosťom februárového Balkan Bashavelu bude Lazarus Soundsystem z belgických Antverp, DJské duo známe na medzinárodnej Balkan beats scéne najmä vďaka svojim bláznivým mash-upom. Živý koncert odohrá česká kapela The Love Songs Orchestra. Nebude chýbať ani domáci DJ Lenin Krevic. V rámci tanečného workshopu sa s vami bude po parkete naháňat Fero Morong z Tanečného domu. Hlad zaženú balkánske špeciality a veselú náladu podporia momentky z fotokútika.

V-klub
Nám. SNP 12, Bratislava
13. 2. 2015 | 20:00
FB udalosť: www.facebook.com/events/916864181670620
Predpredaj: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/2697/balkan

bashavel2_13_WEB

Zroj: V-klub