Bandzone.cz opäť predstaví šesť najväčších talentov tohoto roku!

Máš rád hudbu, sleduješ trendy a chceš být o krok napřed před svými kamarády? Doraz na Bandzone Showcase a objev s námi kapely, o kterých v příštím roce ještě hodně uslyšíme.

4. prosince, Praha – Spousta kapel se snaží prosadit, jen málokterá na to ale skutečně má. 12. prosince se na hudební přehlídce v pražském Rock Café představí šest nadějných kapel, kterým se to může podařit. Tým největšího českého hudebního serveru Bandzone.cz celý rok proplouval bouřlivými vodami českých klubů a festivalů a pátral po zlatých rybkách – tedy po kapelách, které mají talent a drive budoucích headlinerů.

V publiku narazíš kromě fanoušků na spoustu zajímavých osobností z řad hudebních redaktorů, šéfů klubů, pořadatelů festivalů či producentů a manažerů. „Protože tyhle lidi z branže celkem dobře známe, víme, že standardně nemají dost času a energie, aby mohli sami obrážet kluby a nové talenty hledat na vlastní pěst. Rádi to tedy děláme za ně a na konci roku se jim pochlubíme s tím nejlepším, na co narazíme,“ dodává Michal Novák, zakladatel Bandzone.cz.

A kdo že se probojoval do elitní šestky Bandzone Showcase 2013?

Nadřené duo producentů elektroniky Them Darned Teenagers, sedmdesátkový rock’n‘roll v moderním kabátě Doctor Victor, budoucí ikony (nejen) české popové scény Light & Love a Lola běží, písničkář s ansámblem Vojtaano a mladá krev pop punku On The Way.

Doraž, ať víš, kdo příští rok poletí nahoru.

Předprodej v síti SMS Ticket: https://www.smsticket.cz/vstupenky/1810-bandzone-showcase.aspx

https://bandzone.cz/akce/328763
https://www.facebook.com/events/694351183910190/
https://bandzone.cz/themdarnedteenagers
https://bandzone.cz/doctorvictor
https://bandzone.cz/lolabezi
https://bandzone.cz/lightlove
https://bandzone.cz/vojtaano
https://bandzone.cz/ontheway
https://bandzone.cz
https://facebook.com/bandzone.cz

flyer-bz

Zdroj: Bandzone