Bandzone Showcase: Ktorých šesť českých skupín pôjde tento rok hore?

S kým z mladých talentů se budeme potkávat příští rok na festivalech a o kom ještě hodně uslyšíme? Line-up Bandzone Showcase už není tajemstvím.

3. prosince, Praha – V pátek 7. prosince proběhne v pražském Rock Café akce, na níž tým hudebního serveru Bandzone.cz představí šest zajímavých, talentovaných kapel, které letos vyplavaly na povrch. Na jednom pódiu uvidíte během tří hodin půl tuctu hudebních skupin, které svými živými vystoupeními přesvědčili Bandzone scouty, aby je n Showcase pozvali.

Které kapely v legendami oplývajícím Rock Café uvidíme? Pop-rockovou scénu zastoupí Memphis a ‚Y?‘, v duchu nu-metalu to na pódiu rozjedou Edward Fortyhands, z punkáčů pak v pátek zabouří Bombs From Heaven, indie-rockovou scénu budou reprezentovat Make My Heart Explode a komplikované rytmy nám pod kůži vryjí Corposant se svým progressive-metalcorem.

Bandzone Showcase – spot – DOWNLOAD

Česká hudební scéna neustále bují a denně vzniká deset nových kapel. Aktivních skupin je v Česku nepřeberné množství a pro ty, kteří nechtějí pátráním po nových talentech strávit půlku života, nabízí Bandzone Showcase na stříbrném podnose top šest projektů. Buďte u zrodu nových hvězd!

Bandzone Showcase
7. prosince
Rock Café, Praha
Vstupenky je možné zakoupit přes SMS Ticket za 99 Kč.
https://bandzone.cz/akce/296085
https://www.facebook.com/events/457036757667704/
https://www.smsticket.cz/akce/900-bandzone-showcase.aspx
https://youtu.be/OpeL7J7Iklo
https://bandzone.cz/memphis
https://bandzone.cz/edwardfortyhands
https://bandzone.cz/bombsfromheaven
https://bandzone.cz/corposant
https://bandzone.cz/y
https://bandzone.cz/makemyheartexplode

Zdroj: Bandzone.cz