Barbora Poláková vydáva 31. augusta album ZE.MĚ na vinyle!

Uprostred horúceho leta spúšťa populárna česká speváčka a herečka Barbora Poláková svoj exkluzívny e-shop, kde jej fanúšikovia, ale aj milovníci módnych vychytávok nájdu kompletnú ponuku jej nového merchandise. Kolekcia, ktorá bola doposiaľ v predaji iba na Barboriných vybraných koncertoch, vznikla v réžii štylistky Terezy Kytkovej, Vojtu Novotného (strih) a Lucie Tomiškovej (kresby) a je inšpirovaná novým, skvelo hodnoteným albumom ZE.MĚ, ktorý vychádza 31. augusta aj na LP.

Podobne vrelo je prijímaný i nový merchandise, ktorý bol vytvorený od prvej do poslednej nitky v Českej republike a na rozdiel od obvyklých kapelových tričiek zaujme neokukaným, štýlovým designom a spracovaním, ktoré poteší ruky aj oči. „Dokonca i látky sú tkané v Čechách, takže môžete mať istotu, že na výrobe sa nepodieľalo žiadne dieťa ani človek pracujúci v neľudských podmienkach,“ dodáva Poláková.

Či už ide o tielka alebo šaty s trakmi, tričká, mikiny alebo hravé tetovania, každá položka Bárinho nového merchandise je osobitá ako ona sama.

Jednoduchosť strihov kombinovaná s vtipnými a zaujímavými detailmi ako sú úryvky textov z albumu ZE.MĚ alebo funkčné vychytávky v podobe dierok na sluchadlá, ktoré k vybraným kúskom dostanete ako bonus, robia z celej kolekcie nielen skvelý doplnok k hudobnej tvorbe Báry Polákovej, ale tiež perfektnú fashion záležitosť.

Zdroj: TS