Bassjackers a John Culter na MAGNETIC festivale!

Holandští Bassjackers a domácí John Culter posilují line-up prosincového MAGNETIC festivalu, který je tímto kompletní (Hardwell, Dada Life, Dimitri Vegas & Like Mike, Swanky Tunes, Hard Rock Sofa a Nari & Milani).

Bassjackers se dostali do povědomí hlavně díky skladbě Mush Mush, kterou vydali v roce 2011. Ihned se stali povinným itinerářem každého DJe a seznam těch, kteří jim za tento masivní track děkovali, nebral konce.

Během listopadu absolvují druhé tour po USA a v prosinci je přivítáme poprvé v ČR. V pořadí jsou Marlon Flohr (DJ) a Ralph van Hilst (producent), neboli Bassjackers, šestou dvojicí, která se v Praze představí. Celkem se můžete těšit na 17 DJs, které uslyšíte během deseti hodin na jedné stagei v hale pro 10.000 návštěvníků.

Vstupenky na MAGNETIC festival zakoupíte v síti Ticketpro za 1190 Kč (na místě za 1400 Kč), kategorii VIP pak za 2490 Kč (na místě 3500 Kč). Využít můžete také eShop na facebookovém profilu MAGNETIC festivalu, kde lze zakoupit vstupenky o něco výhodněji než v ostatních předprodejích.

Hlavní mediální partner festivalu je Evropa 2.
Line up: https://magneticfestival.com/line-up/

Zdroj: LIVE61 Ltd.