Bassmission Open Air 20: Už túto sobotu!

Priaznivci lámaných beatov si opäť prídu na svoje. Bassmission Crew opäť pripravila dalšie už 20. pokračovanie obľúbenej dnb noci pod názvom BASSMISSION OPEN AIR.

Odohrá sa v sobotu 18.8.2012 už klasicky v prírodnom areáli Rybárskej Bašty v Bánovciach nad Bebravou. Štipľavý kokteil neurofunku Vám tento krát podá maďarský DJ a producent JADE [Eatbrain, Lifted Music].

JADE ako jedna z postáv ktorá pomohla zadefinovať zvuk neurofunku nepotrebuje nejaké extra predstavovanie. Podpísalo sa na ňom široké rozpätie vplyvov ako napr. Konflict, The Prodigy a The Crystal Method. Tento Maďarský producent za posledných 11 rokov vydával hit po hite, vrátane jeho prvého release-u ktorý ihneď zaradili do svojho tracklistu nikto iný ako samotný Black Sun Empire.

Veterán vo svojom obore – JADE sa stal neoddeliteľnou súčasťou neurofunkovej scény a jeho tracky boli remixované velikánmi, ako sú Phace, Audio a Icicle. Velmi preslávený je jeho bootleg Dicka Dale – „Misirlou“ (aka „Pulp Fiction theme“), na ktorom spolupracoval s Black Sun Empire. Rovnako veľmi uznávaný je aj jeho album na Citrus Recordings. V súčasnosti JADE zameral svoj talent na vlastný label – Eatbrain.

Na 20-tom pokračovaví Bassmission Open Air ďalej vystúpi zakladateľ Trident Crew a spoluorganizátor Festivalu Let It Roll DJ KATO, ktorému ude sekundovať MC BRUSH.Isto mnohých poteší aj dvojka GESI & COUMAN taktiež reprezentujúci Trident Crew.

O pestrosť line-upu sa postará aj nežnejšie pohlavie ktoré zastúpi LADY SU z Inhuman Terror. Svoju značku Doublebass príde reprezentovať Piešťanský mýtus ERO DRUMMER.

Hosťujúcu Bassmission Crew zastúpia otcovská dvojica BYTO + PIATOK a úvod celej párty so svojím špeciálnym setom sa postará MAD SIGN. Čaká na Vás aj príjemná čajovňa s posedením kde sa budete môcť zrelaxovať pri kvalitnej selekcii dubstepu a liquid funku.

Celé toto šialenstvo vypukne o 21:00 a trvať bude minimálne do 5tej hodiny rannej. Počasie vyzerá slubne, tak dúfame že si to všetci užijeme plnými dúškami tak ako sa patrí…

BASSMISSION Open Air 20
Sobota – 18.08.2012
Areál Rybárska Bašta
Bánovce nad Bebravou
Start: 21:00
End: 5:30
Entry: do 22:00 – 3,50 EUR
po 22:00 – 4,00 EUR
MASSIVE SOUND and LIGHT * GREEN LASERS * 2x
VIDEOPROJECTION * DECOS
https://www.facebook.com/bassmission
https://www.bassmission.sk/

Zdroj: Bassmission Crew