Bastille pripravili reedíciu úspešného debutového albumu s názvom – All This Bad Blood!

Anglická indiepopová kapela Bastille je jedným z najväčších objavov tohoto roku. Hity ako “Pompeii“, “Laura Palmer“ alebo nedávny singel “Things We Lost In The Fire“ kapelu katapultovali medzi najúspešnejších nováčikov, vďaka ktorým aj ich debutový album “Bad Blood“ zabodoval skoro vo všetkých zásadných európskych hitparádach.

Bastille, ktoých lídrom je charizmatický spevák Dam Smith, sa už v prvej polovici novembra vydali na európske turné, ktoré sa nevyhne ani našim českým susedom. Pôvodný termín koncertu bol 20.novembra ale ten sa preložil do pražského klubu SaSaZu na 18.marca 2014.

Bastille_1

Komplet pomenovaný “All This Bad Blood“ obsahuje nielen pôvodnú verziu albumu s dvanástimi pesničkami, ale aj CD2 s trinástimi novými skladbami. Z nich kapela vybrala ako singel pesničku “Of The Night“.

Aj keď sú Bastille známi predovšetkým svojimi „temno“ ladenými pesničkami, novinka “Of The Night“, je tak trochu výnimkou. Melódia a text pesničky spájajú dva obrovské hity z 90.rokov minulého storočia, kedy hitparády ovládal európsky dancefloor. Ide o “Rhythm Is A Dancer“ legendárnych Snap! A úplne prvý hit talianského projektu Corona s názvom “The Rhythm Of The Night“.Milovníkov morbídnych klipov ešte poteší vizuál k novinke “Of The Night“,kde sa to priamo hemží spievajúcimi mŕtvolami.


https://www.bastillebastille.com
https://www.facebook.com/bastilleuk
https://itun.es/cz/3ZqxR
https://www.deezer.com/album/7113653
Viac o Pražskom vystúpení Bastille – https://on.fb.me/17OqPyb

Bastille_all_cover

Zdroj: Universal Music s.r.o.