Bažant na Mlynoch sa začína už v sobotu 27. mája.

V dňoch 27.-28.5. 2017 sa uskutoční už 22. ročník najväčšej študentskej žúrky na Slovensku – Bažant na Mlynoch a značka Zlatý Bažant bude opäť pri tom. Pre návštevníkov je okrem kvalitného piva pripravená aj jedinečná novinka v podobe virtuálnej prehliadky pivovaru v Hurbanove. Interaktívnu prehliadku priestorov, kde sa vyrába pivo Zlatý Bažant, môže zažiť každý návštevník na vlastnej koži priamo na festivale.

Tento rok sa už po 22. krát otvoria brány Mlynskej doliny v Bratislave s cieľom priniesť nielen študentom dobrú hudbu, príjemnú zábavu a zaujímavé interaktívne aktivity, pri ktorých nesmie chýbať kvalitné slovenské pivo. Zlatý Bažant je tento rok generálnym partnerom podujatia a na festival okrem skvelého piva prináša aj možnosť vychutnať si prehliadku hurbanovského pivovaru priamo v Mlynskej doline. Pýtate sa ako? Za pomoci špeciálnych okuliarov sa môžete ocitnúť priamo v pivovare, byť súčasťou výrobného procesu piva a interaktívnou formou sa dozvedieť množstvo zaujímavostí a faktov z oblasti výroby tohto zlatého hurbanovského moku. Po absolvovaní virtuálnej prehliadky sa môžu návštevníci zapojiť do vedomostného kvízu a získať napríklad zľavu na nákup darčekových predmetov v stánku so Suvenírmi z Hurbanova. Atraktívna je aj možnosť odfotiť sa pri historickej fotostene s logom „Oslavujeme 50. výročie hurbanovskej sladovne“.

Cieľom týchto aktivít je sprostredkovať návštevníkom festivalu nezabudnuteľný interaktívny zážitok so značkou Zlatý Bažant. Virtuálna Hurbanovská pivná cesta je zároveň pozvánkou pre návštevníkov festivalu na „živú“ prehliadku pivovaru priamo v Hurbanove.  

Program podujatia Bažant na Mlynoch 27.5. 2017:

HLAVNÉ PÓDIUM

(parkovisko)

DRUHÉ PÓDIUM

(vstupný vestibul)

TANEČNÉ PÓDIUM

(unique club)

17.15    CHIKI LIKI TU-A19.20    MICHAELLA22.00 – 05.00     MILAN LIESKOVSKÝ, DJ MILES
18.35    PUDING PANI ELVISOVEJ20.45    QUEER JANE 
20.00    JANA KIRSCHNER22.10    INSTINCT 
21.25    KRISTÍNA23.35    ICONITO 
22.50    GRAHAM CANDY02.00    IGOR KMEŤO, DJ LCO 
00.15    POLEMIC  

* Vstupenky: 7 € v sieti predpredaj.sk, 9 € na mieste, 11 € permanentka na akcie Bažant na Mlynoch a páROCK (v sieti predpredaj.sk a na mieste).

O Hurbanovskej pivnej ceste:

Hurbanovská pivná cesta je interaktívna prehliadka najväčšieho pivovaru na Slovensku v Hurbanove, ktorá zaujímavou formou približuje históriu a súčasnosť výroby piva u nás. Odborné informácie, ako aj rôzne zaujímavosti počas prehliadky návštevníkom sprostredkuje obchodný sládok Karol France. Pivovar je pre verejnosť otvorený dva dni v mesiaci, a  záujemcovia si môžu termín prehliadky rezervovať vopred prostredníctvom jednoduchého online formulára na web stránke www.heinekenslovensko.sk.

20.45 : queer jane
22.10 : instinct
23.35 : iconito
02.00 : igor kmeťo
– dj Lco

Zdroj: TS