Beánia FMUK: Najdivokejšia Beánia tohto roku je tu!

Beánia FMUK je akcia organizovaná šikovnými študentmi, ktorí aj tento rok pripravili riadnu divočinu! Tím usporiadateľov každý rok dokazuje, že beánia nemusí byť iba povinnou jazdou a tento večer sa môže stať jedným z vašich najnezabudnuteľnejších zážitkov roka.

Ako aj po minulé roky, aj tento sa zaradí Beánia FMUK medzi posledné beánie v Bratislave. Ako sa hovorí, to najlepšie na koniec :)  Konať sa bude vo štvrtok 26.11. v Refinery Gallery s témou jungle.

Minulý rok sa okrem headlinera Modestep DJ set predstavil Laco Lučenič so svojim projektom INDIETRONICA, Korben Dallas a maďarská skupina Ivan & The Parazol. Tento rok sa organizátori rozhodli staviť na slovenskú zostavu. Najväčším lákadlom pre tohtoročnú Beániu FMUK je Horkýže Slíže, ktorí zaručene nesklamú. Ďalším slovenským interpretom, ktorý sa predstaví aj s hosťom Katkou Ščevlíkovou je Medial Banana. Za gramcami sa predstaví Dalyb a každoročný hosť, obľúbený DJ Sanchez.

Na čo však nesmiete zabudnúť je dresscode, organizátori sa držia tradície a aj tento rok si budete môcť užívať tento večer iba v spoločenskom oblečení.

Lístky možno zakúpiť prostredníctvom webu www.predpredaj.sk.
Viac informácií na www.beaniafmuk.sk alebo na Facebook evente.
Beániu FMUK 2015 podporujú: PWC, KPMG, Translata, Martinus, Sedačky Beta

Beania2015_flyer_PRINT_fixed

Zdroj: Beánia FMUK