Beáta Dubasová s Nikou Karch v októbri na „Sme také aké sme tour“.

Legendárna popová speváčka Beáta Dubasová, ktorá tohto roku oslávila krásne životné jubileum, v októbri vyrazí na spoločné turné ,,Sme také aké sme tour“ s mladou speváčkou Nikou Karch.

Beátu Dubasovú netreba nejako bližšie predstavovať. Na slovenskej hudobnej scéne pôsobí úspešne už desiatky rokov. Aj keď spieva a koncertuje neustále, na turné nebola už veľmi dlho. Diváci sa môžu tešiť na jej hity ako Maznáčik, Účesy, Sme také, aké sme, Dievča z reklamy, Za dverami mojej izby, Ten príbeh je preč, Vráť mi tie hviezdy, Šumienky z Polomu, Cháp ma, ale predstaví aj novšie skladby. Beáta momentálne vystupuje s kapelou Panama v zložení: Brunno Oravec (klávesy, spev), John Dale (gitara), Ivan Zadrabaj (basová gitara) a Radovan Holubek (bicie).

,,Je to spoločný koncert dvoch generácií a ja sa teším na túto vzájomnú spoluprácu, ktorá nám obom prináša iba radosť. Rada zaspievam nové veci, ale aj pesničky, ktoré ľudia roky poznajú a preto aj očakávajú. Priala by som si, aby aj v publiku sedeli všetky generácie a vznikla tak symbióza nás všetkých“ povedala Beáta Dubasová.

Beata Dubasova

Mladú speváčku Niku Karch ste mohli okrem iného vidieť na nedávno skončenom turné Desmodu s Cigánskymi Diablami, ktorého bola hosťom. Tohto roku je to teda jej druhé turné a dokopy s Beátou ich dala úspešná relácia Legendy popu.

,, Spievala som v kole venovanej práve Beátke Dubasovej skladbu Sme také aké sme. Po skončení mi Beáta povedala, že dúfa, že sa niekedy stretneme na spoločnom pódiu“ priznala Nika Karch a dodala: ,, Začala som nad tým rozmýšľať a dostala som nápad spoločného turné. Som nesmierne rada, že Beáta súhlasila a budem tak stáť na pódiu so svojím speváckym vzorom a idolom.  To sa v živote podarí málokomu a bude to pre mňa veľká pocta a zároveň ďalšia skvelá skúsenosť“.

Nika Karch

Koncerty budú exkluzívne len v šiestich slovenských mestách: Martin, Piešťany, Topoľčany, Nitra, Humenné a Michalovce. Lístky na turné sa už dostali do predaja,  môžete si ich zakúpiť na www.predpredaj.sk

Sme také aké sme tour 2013 Beáta Dubasová a Nika Karch:
02.10.2013 – MARTIN – DO Strojár
03.10.2013 – PIEŠŤANY – Dom umenia
08.10.2013 – TOPOĽČANY – MsKs
10.10.2013  -NITRA – Staré divadlo
22.10.2013 – HUMENNÉ – MsKs
23.10.2013 – MICHALOVCE – MsKs

Zdroj: Boris Karch, manager Nika Karch