Beatlien 5 – predstavenie lineup-u.

14. novembra sa môžete tešiť na ďalšie pokračovanie Beatline v Batelieri. Okrem organizátorov budú hrať prevažne susedné české posádky. Na tejto osvedčenej párty sa zabavíte dvojako. Hlavný stage bude zaliaty drum and bass-ovou tlakovou vlnou.

Atempt / Brain Network Recordings, Soul Ex Machina, CZ

Attempt alebo známy aj ako Binarized, sa pohybuje po brnenskej hudobnej scéne už dlhú dobu a od začiatku predvádza skvelé výkony, či už sa pod jeho rukami točí dubstep alebo drum&bass. V poslednej dobe sa s vervou vrhol do hudobnej produkcie a z prvých výsledkov jeho práce je evidentné, že má pred sebou veľkú budúcnosť. Jeho pravou hudobnou láskou je neurofunk a techstep, ktorý najnovšie prekladá experimentálnou a deepovou hudbou.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/6426879″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Quest / Soul Ex Machina, CZ

Pre jeho selekciu je charakteristický dôraz na deepový a minimalový zvuk, nebráni sa ani experimentálnejšej produkcii. Aj keď sa profiluje hlavne ako dnb DJ, v poslednej dobe stále viac objavuje kúzlo dubstep-u, house-u a bass music všeobecne. Pri príprave svojich setov sa snaží sa dbať na ich pestrofarebnosť a gradáciu.

Pesha / Soul Ex Machina

dnb je pre neho neoddeliteľnou súčasťou života. Medzi mená, ktoré môžete počuť v jeho setoch patria : Alix Perez, Icicle, Foreign Concept, SpectraSoul, Rockwell, Dub Phizix, Spinline, Technimatic, SPY, Skeptical, Enei, Jubei, Kasra, Emperor, Mefjus, Dose

https://soundcloud.com/martin-peschl
https://www.facebook.com/djpesha

Rough:Result / Soul Ex Machina, CZ

Kúzlo a náboj deep a minimal dnb mu dokonale učaroval. V obľube má ale aj rovnejšie beat-y, kde uprednostňuje minimalistický a soulful zvuk. Rok 2013 pre neho znamená spojenie síl a vzniku Soul Ex Machina crew. Práve táto parta má aktuálne v Brne na svedomí šírenie drum&bassové osvety vďaka pravidelným večierkom v klube Perpetuum. Neplánuje však zostať len u djingu, a otvára si tajomné dvere produkcie.

https://www.facebook.com/RoughResult/
https://soundcloud.com/soulexmachinaroughresult

Six Beat Under / Soul Ex Machina, CZ

Svoje prvé hudobné krôčiky urobil spolu s jeho kolegom Quest-om v roku 2010.  Jeho vkus sa nachádza vo vodách deepového a minimalistického dnb. V poslednej dobe upúšťa od ponurých beatov, ktoré nahrazuje skôr muzikálnejším soulful deepom, liquid-funkom a autonomicom. Nie je mu však cudzí ani tribal alebo microfunk. Jeho dlhodobým vzorom je predovšetkým dBridge. Po tom, čo v roku 2013 vyštudoval žurnalistiku na Masarykovej univerzite, získal novinárske angažmá na hudobnom servere Drumup.cz, kde je pravidelným prispievateľom.

https://www.mixcloud.com/sixbeatunder/
https://www.facebook.com/pages/Six-Beat-Under/235827936494762
https://www.facebook.com/SoulExMachinaDnB

IM3 / New Progress LTD

Domácu scénu zastúpi IM3 z New Progress LTD., ktorý je známi nie len ako jeden z organizátorov tohto eventu a letných akcii Bass on Beach, ale hlavne svojou 11 ročnou produkciou drum and bass-u.

Bar stage bude dýchať rovným beatom a stretom predstaviteľov dvoch crew : českej JCD Promotion bude zastupovať Martini a Siki, a organizátori z Electro Playground Marek Deagon a Moonspa. Rozhodne je sa na čo tešiť, presne pred rokom nám Martini a Siki predviedli skvelé skills v mixovaní TECHOUSE a TECHNO (viac info).

www.facebook.com/events/696992986983713/
www.ElectroPlayground.com & www.bassonbeach.eu

b5 a3_1000

Zdroj: ElectroPlayground