Beats Evolution Conference: V Praze proběhne světově první drum & bass konference!

Tento týden se v Praze uskuteční světově první drum & bassová konference. Události se zúčastní ty největší osobnosti drum & bass scény a scény elektronické hudby, včetně ambasadora celé konference Andyho C. Beats Evolution Conference proběhne ve středu a ve čtvrtek 27. a 28.7.2016 v pražském klubu Roxy a NOD café.

Poprvé v Praze a zároveň i světově se bude konat drum & bassová konference, na kterou se sjedou přední umělci, producenti, promotéři a další osobnosti z celosvětové drum & bass scény. Program nabídne panelové diskuze, Masterclasses, Demo Listening Sessions a Meet The Team.

Celou konferenci zahájí producent a DJ Andy C, který patří bezesporu mezi hlavní tváře světa drum & bass. Andy C je zároveň ambasadorem celé konference a návštěvníci budou mít příležitost se ho zeptat na cokoliv v rámci panelu Otázky a odpovědi (Q&A Session).

Panelové diskuze slibují podle organizátorů ta nejzajímavější témata ve světě drum & bass s předními osobnostmi dnb scény. Diskutovat se mimo jiné bude na aktuální témata, jakými jsou například streamování, problematika autorských práv, postavení agentů, manažerů, promotérů a umělců nebo i na ožehavé téma „Komerce vs. Underground“ ve světě elektronické hudby.

Demo Listening Session bude příležitostí pro mladé a začínající umělce probrat svou tvorbu s těmi nejlepšími drum & bass umělci a řediteli labelů. Budou zde moct konzultovat svou hudbu například s producenty A.M.C (Titan), Jade (Eatbrain), Panorama a zástupci labelů UKF, Viper Recordings, Vision / Division / Invisible a Hospital Records. Na Meet the team panelech se návštěvníci konference budou moct potkat se zástupci jednotlivých label týmů, a produkční workshopy (Masterclasses) nabídnou producentské a DJské tipy a triky od největších umělců na drum & bass scéně.

BEC-complete-panel-schedule-2-days-social-final-amends

Konferenci spolupořádá tým, který stojí za drum & bassovým festivalem Let It Roll, jež proběhne 28. ‑ 31. 7. 2016 na letišti v Milovicích.
Oficiální stránky konference: www.beatsevolution.com
Facebook konference: www.facebook.com/beatsevolutionconference/
Facebook event: www.facebook.com/events/350435115126972/

BEC-industry-invite-A5-CZ

Zdroj: LET IT ROLL