Beats for Love 2014: Kosheen privítajú jar v Ostrave!

Britská trojice artistů elektronické kapely Kosheen dorazí na jaře do ostravské Bonver arény v rámci první warm up party festivalu Beats For Love 2014.

Během posledního březnového víkendu zavítají v rámci festivalu Beats For Love 2014 do Ostravy britští Kosheen. Ptáte se z jakého důvodu? Důvod je jediný a tím je první zahřívací noc festivalu Beats For Love, která tento rok bude pokračovat po úspěšném rozjezdu roku minulého. Beats For Love v minulém roce zaznamenala během celého víkendu velice úspěšný začátek, kde si přišli příznivci hudby opravdu na své. Letošní ročník festivalu představí spoustu novinek a jednou z nich je warm up k festivalu.

https://youtu.be/uTNlHRx4riE

Warm up Beats For Love 2014, kde vystoupí živě Kosheen, se bude odehrávat v ostravské Bonver Aréně 28. března. Za kooperace hudebních klubů Barrák a Stoun se můžete těšit na spoustu zlomených a rovných beatů, světelnou a laser show a na novinky v rámci festivalu Beats For Love. Trojici Britů doplní djs rádia Helax Lowa, Lum X aka. Lumír Mořkovský a Kmín, kterým dále budou sekundovat Lineart a Mathiass O’zana. Stylově se můžete těšit na house, urban music a především na drum and bass.

Na místě Vás bude čekat šest barů, Red Bull bar a Party Village. Celá noc za doprovodu těchto vystupujících a světelné a laser show je zpoplatněna na místě 350,-. Spuštěn byl i předprodej lístků v hodnotě 290,- a to na místech v hudebním klubu Barrák, hudebninách Braun, hudebním klubu Stoun a také v Beskydském informačním centru ve Frýdku Místku. Lístky můžete zakoupit i online na www.eventim.cz taktéž za předprodejní cenu, započítány jsou poplatky zprostředkovatele ve výši 25,-.

Veškeré informace, tipy a rady, aktuality a vše co Vás zajímá ve spojení s Beats For Love, naleznete na oficiálních stránkách festivalu www.b4l.cz.

Vystupující: Kosheen live (UK), Lowa, Lum X aka. Lumír Mořkovský, Kmín, Lineart a Mathiass O’zana

www.b4l.cz
https://www.facebook.com/beats.for.love
https://www.facebook.com/events/256008524549264/

kosheen_warm_up_web

Zdroj: Beats for Love