BEATS FOR LOVE 2016 JE ZDE!

Největší festival elektronické hudby ve střední Evropě otevře své brány ve čtvrtek 30.6.2016 od 18:00. Fanoušky taneční hudby letos čekají 3 dny plné vystoupení světových, českých i slovenských DJs, umělců a performerů, kteří vystoupí na rekordních 16 pódiích. Chybět nebude ani bohatý doprovodný program.

O třetinu větší festivalový areál bude kromě Sigmy, Angerfista, Beardymana, Mark Knighta či Mike Candyse hostit více jak 300 interpretů. Návštěvníci se ale mohou těšit taky na nabitý doprovodný program. Trochu adrenalinu zajistí lety vrtulníkem nebo 10metrová U-rampa, skvělý relax zase vymazlená odpočinková zóna s posezením v dekorovaných vanách nebo designových pneumatikách. Chystá se taky grafitti exhibice, bubenické nářezy i fosforeskující, ohnivé a světelné shows. Návštěvníci zažijí i spoustu legrace. Mohou se schovat s kamarády do mýdlové bubliny, ochutnat 3D přetížení na gyroskopu, otestovat grafiťácké finty či se utkat v tanečních soubojích. Letos bude taky na co koukat, protože svůj prostor dostane i výtvarné umění a originální dekorace. Vyjímat se budou třeba dračí automobily, speciální totemy nebo obří třímetrové kovové srdce. V neposlední řadě má festival letos i charitativní přesah. Zatančí handicapovaní tanečníci, převážně vozíčkáři, ze sdružení Bílá Holubice a proběhne taky veřejná sbírka na podporu vážně nemocné Veroniky Staníčkové z Frýdku-Místku. Dobrou zprávou je i to, že bude v areálu non-stop úschovna cenností a dva bankomaty na výběr hotovosti.

DSC_0106

DOPRAVA

VLAKY / AUTOBUSY / SPOLUJÍZDA
Nejbližší vlakovou zastávkou je Ostrava – Střed, ze které je to do areálu zhruba 300 metrů. Hlavní cílovou stanicí dálkových vlaků je Ostrava – Hlavní nádraží, odkud je možné do areálu festivalu dojet ostravskou MHD (tramvají).
Přímý vlak do Ostravy jede z Prahy, Brna, Bratislavy, Budapešti, Warszawy a dalších malých i velkých českých, slovenských, polských či rakouských měst.

DOPRAVA AUTEM
od Olomouce E462 a D1
od Frýdku-Místku R56
od Opavy silnice 11
od Českého Těšína R48 a R56

SPOLUJÍZDA S BLABLACAR
BlaBlaCar spojuje řidiče s volnými místy v autě a cestující na stejné trase. Díky spolujízdě ušetříš čas i peníze. Více info na blablacar.cz

LOVE CAMP
Love camp se nachází v areálu Industrial parku Dolní Vítkovice, v těsné blízkosti festivalového areálu. V kempu budou mobilní suché WC, stejně jako dámské a pánské sprchy. V kempu bude taktéž možnost koupit si jídlo, pití i hygienické prostředky v Lovecamp shopu nebo se připojit k elektrické síti. To vše zaručuje jeho návštěvníkům velký komfort ubytování.

OFICIÁLNÍ CENÍK LOVE CAMP NA MÍSTĚ
osoba: 250,- / 3 dny
stan: 250,- / 3 dny
karavan: 950,- / 3 dny

UPOZORNĚNÍ: Vjezd do kempu mají automobily zakázán s výjimkou karavanů!

PARKOVÁNÍ
Pro návštěvníky s auty je připraveno regulované velkokapacitní parkoviště v těsné blízkosti Love Campu a vstupu do areálu festivalu.
PARKOVNÉ: auto: 200,- / 3 dny
VIP návštěvníci mají parkování ZDARMA za Velkým světem techniky – viz mapa areálu.

VSTUPENKY
POSTUP NÁKUPU IDENTIFIKAČNÍHO NÁRAMKU A KELÍMKU PŘI PŘÍCHODU NA FESTIVAL!
Návštěvníci nejprve navštíví jednu z 20 pokladen, které pro ně budou připraveny, a zakoupí si buď jednodenní, nebo festivalovou vstupenku – identifikační náramek, který jim bude připevněn na ruku. K náramku dostanou festivalový Love kelímek a odeberou se ke koridorům u vstupu. Zde, po kontrole profesionální bezpečnostní službou, budou vpuštěni do areálu festivalu.
V případě, že mají vstupenku zakoupenou v předprodeji, tak se odeberou k pokladnám, které budou pro ně vyhrazeny a označeny. Zde vymění svou vstupenku za za identifikační náramek a následně se odeberou ke koridorům u vstupu. Zde, po kontrole profesionální bezpečnostní službou, budou vpuštěni do areálu festivalu.

CENY VSTUPENEK (v CZK)
Festivalová vstupenka (3 dny): 400,-
Čtvrtek: 200,-
Pátek: 200,-
Sobota: 200,-

AKREDITACE
Akreditace umělců, zástupců médií a hostů/výherců soutěží, bude umístěna na ulici Ruská viz. mapa areálu (jiný vchod než hlavní vchod pro návštěvníky). Akreditace budou probíhat od úterý 12:00 a v ostatní dny dle otevírací doby níže. Pokud jste vyhráli vstupenku (výherci z časopisů, rádií, webů atd.) akreditujte se právě na tomto místě.

Otevírací doby:
Úterý 28.6. / 12:00 – 18:00
Středa 29.6. / 10:00 – 18:00
Čtvrtek 30.6. / 08:00 – 01:00
Pátek 1.7. / 10:00 – 02:00
Sobota 2.7. / 10:00 – 02:00

VĚKOVÉ OMEZENÍ
Vstup na festival je povolen lidem ve věku nad 18 let. Lidé ve věku 16 a 17 let mohou na festival pouze v doprovodu osoby starší 18 let, lidé mladší 16 let se festivalu mohou zúčastnit pouze v doprovodu rodičů nebo zákonného zástupce. Vstup do Meet the Giants je povolen pouze od 18 let. Meet the Giants má omezenou kapacitu.

Prodej alkoholických nápojů a cigaret je návštěvníkům pod 18 let přísně zakázán!

FESTIVALOVÝ AREÁL

ČASY OTEVŘENÍ / UZAVŘENÍ AREÁLU

Areál se otevírá ve čtvrtek v 18:00 a po skončení hudební produkce prvního dne v 02:00 ráno se uzavírá. V tuto dobu budou návštěvníci požádaní o jeho opuštění. Po první dni je připravena afterparty v ostravském klubu Fabric, kam vás převezou přistavené autobusy. V pátek se areál otevírá v 17:00 a zavírá v 03:00 ráno. V tuto dobu budou návštěvníci opět požádaní o jeho opuštění. Po druhém festivalovém dnu jsou připraveny hned dvě afterparty v Trojhalí Karolina, které se nachází 10 minut pěšky od areálu, a v ostravském klubu Fabric, kam vás převezou přistavené autobusy. I po třetím festivalovém dnu jsou připraveny dvě afterparty. Opět v Trojhalí Karolina, které se nachází 10 minut pěšky od areálu, a v ostravském klubu Fabric, kam vás převezou přistavené autobusy. Open air část festivalu končí v neděli 3.7. v 3:00 ráno. Celý festival pak po ukončení produkcí na obou afterparty.

BEATS FOR LOVE Festivalový areál

Čtvrtek 30.6.2016 – 18:00 – 02:00
Pátek 1.7.2016 – 17:00 – 03:00
Sobota 2.7.2016 – 15:00 – 03:00

Afterparty Trojhalí Karolina

Sobota 2.7.2016 – 02:00 – 06:00 (DNB, Urban)
Neděle 3.7.2016 – 02:00 – 06:00 (DNB, Urban)

Afterparty klub Fabric Ostrava

Pátek 1.7.2016 – 01:00 – 07:00 (DNB)
Sobota 2.7.2016 – 02:00 – 07:00 (Techno)
Neděle 3.7.2016 – 02:00 – 07:00 (Techno)

CHARITA – POMÁHÁME VERUNCE
V průběhu festivalu bude probíhat veřejná finanční sbírka na podporu sedmileté Veroniky Staníčkové z Frýdku-Místku. Verunka trpí mozkovou obrnou, neslyší, nemluví, nechodí a neovládá své ruce. Získané finanční prostředky umožní zakoupit speciální pomůcku, díky které bude dívka ovládat počítač pohledem. Zlepší to tak její komunikaci s rodiči, sourozenci, spolužáky i učiteli. Přispívat se bude do pokladničky, která bude umístěná u festivalové fotostěny a se kterou budou hostesky pravidelně procházet festivalový areál. Děkujeme, že spolu s námi pomáháte.

FESTIVALOVÁ APLIKACE
Pro návštěvníky s chytrými telefony využívající operační systém Android nebo iOS jsme stejně jako v minulém roce připravili festivalovou aplikaci. V ní naleznete informace o festivalu, line up, mapu areálu a navigaci, která Vás navede až ke vstupu na festival. Letos si nově můžete sestavit svůj oblíbený line up nebo od nás dostat push up zprávu s důležitými informacemi!

INFORMACE A POMOC
Při vstupu a na dalších místech budou k dispozici letáčky s mapkou areálu a časovým line-upem. Ztráty a nálezy se budou shromažďovat na info stánku u vstupu (tam zaručeně získáte letáček s line-upem a mapkou areálu). V areálu samozřejmě bude k dispozici záchranná služba, která má letos 3 stanoviště vyznačené i v mapce areálu a hasičská hlídka.

ZÁKAZY A PROSBA O RESPEKTOVÁNÍ PRAVIDEL
Do areálu je zakázáno vnášet jídlo, pití, omamné a psychotropní látky (v areálu se bude pohybovat více jak 50 policistů z národní protidrogové centrály s kterými budeme úzce spolupracovat) a zbraně. Z tohoto důvodu bude nutné, aby se každý návštěvník podrobil bezpečnostní prohlídce, kterou bude vykonávat bezpečnostní služba. Je důležité pro bezpečnost nás všech a proto děkujeme za její respektování. (Do Love campu je samozřejmě jídlo a nápoje možné vnášet). Focení běžnými fotoaparáty a natáčení na mobilní telefony je povolené, záznamy profesionální technikou je možné pořizovat jen na základě schválené akreditace. V celém festivalovém areálu a na parkovišti platí přísný zákaz zakládání ohně (v Love campu je možné oheň zakládat jen na vyhrazených místech). Žádáme návštěvníky, aby dodržovali pořádek. Festivalový areál nebude dostatečně komfortní a bezpečný pro psy, a proto je jejich vstup do areálu festivalu a Love campu zakázán.

MOBILNÍ BANKOMAT BUDE – ROVNOU DVA!
I letos se nám po velké snaze podařilo pro všechny návštěvníky festivalu Beats for Love zajistit mobilní bankomat přímo v areálu. Letos budou dokonce dva a jejich umístění naleznete na festivalové mapě.

FESTIVALOVÁ ÚSCHOVNA
Pro návštěvníky festivalu je po celou dobu NON-STOP k dispozici několik možností úschovy cenností, batohů a ošacení.

JEDNORÁZOVÁ ÚSCHOVNA
Batohy, tašky, notebooky a další předměty
Cena je pouze za jednorázové uložení věcí
Opětovný přístup k věcem znovu za poplatek
Rozměr neomezený
Cena 50,- Kč

LOCKER
Uzamykatelné skříňky – boxy s vlastním klíčem.
neomezený přístup do skříňky během celé akce
1 box má kapacitu např. 2 bundy, batoh
Rozměr boxu 30x30x50cm
Cena 150,- Kč/akce + 100,- Kč vratná záloha za klíč

SAFE
Uzamykatelné skříňky – boxy s vlastním klíčem a heslem.
100% bezpečnost i při ztrátě klíče
1 box má kapacitu na klíče, doklady apod.
Rozměr boxu 15x15x25cm
Cena 80,- Kč/akce + 100,- Kč vratná záloha za klíč

NABÍJENÍ TELEFONŮ
Dobíjení chytrých telefonů našimi originálními nabíječkami.
Cena 40,- Kč/ks

SOCIÁLNÍ ZAŘÍZENÍ A PITNÁ VODA
V areálu bude rozmístěn dostatečný počet mobilních suchých WC, které se budou v průběhu festivalu průběžně a dostatečně čistit. Pitná voda pro návštěvníky se bude v areálu nacházet v těsné blízkosti auly Gong a Vysoké pece. Bude zde umístěno dostatečné množství žlabů.

BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBA – SECURITY
O pořádek v areálu a samotnou bezpečnost návštěvníků festivalu se bude starat profesionální bezpečnostní služba, která zastřešuje ty největší festivaly hudebního i nehudebního zaměření pořádané v České Republice!

FESTIVALOVÉ OBLEČENÍ – MERCHANDISING – PRODEJNÍ STÁNEK BEATS FOR LOVE
Oficiální oblečení s motivem festivalu Beats for Love zakoupíte v prodejním stánku přímo v areálu.

OVLIVNÍ FESTIVAL NEPŘÍZEŇ POČASÍ?
Celkový povrch areálu je z 4/5 tvořen asfaltem/betonem/struskou a z 1/5 travnatou plochou. Doporučujeme všem návštěvníkům kvalitní pevnou obuv! Rozhodně nedoporučujeme přijít v žabkách, sandálech, lodičkách a podobných typech obuvi. V případě deště je v celém areálu zastřešení pro více jak 8000 návštěvníků a tím pádem rozhodně za případného deště nekončíme!

DJ POČASÍ
Ano, přáli jsme si to a doufáme, že se nám podařilo zabookovat toho nejdražšího DJe na světě a tím je DJ POČASÍ. Předpověď je nám mimořádně nakloněna, čehož si s pokorou vážíme a děkujeme!

ODKAZ NA LINEUP – PROGRAM FESTIVALU
https://www.b4l.cz/data/b4l_lineup_2016.jpg

ODKAZ NA MAPU
https://www.b4l.cz/data/MAPA-B4L-BIG.jpg

HISTORIE FESTIVALU
https://www.b4l.cz/cs/prakticke-info/historie-festivalu

MOTTO na závěr
V historickém srdci samotné Evropy se ve čtvrtek 30.6.2016 rozjede největší taneční událost tohoto roku, kde se na třinácti scénách představí přes 300 umělců a to v nejbizarnějším hudebním mixu, trvajícím až do nedělního rána. Na ploše více jak 100.000 metrů čtverečních, v nitru úžasného ostravského industriálu, všichni společně oslavíme to, co nás tam táhne. Je to LÁSKA K HUDBĚ!

PŘIJĎ a ŽIJ!

Zdroj: B4L