Beats for Love prichádza do Púchova!

Oficiálna warm-up párty k najväčšiemu festivalu Českej republiky, Beats For Love, prichádza do baru Alex v Púchove.

Festival Beats For Love sa koná od roku 2013 v jedinečnom industriálnom prostredí Dolných Vítkovíc a ponúka každoročne naozaj nabitý program so stovkami účinkujúcich. Jeho 5. Ročník tento rok sľubuje najlepší line-up v jeho histórii na čele s headlinerom, ktorým bude Fatboy Slim. Na jar 2017 vyráža tento festival do najlepších klubov v Česku, Slovensku a Poľsku v rámci tour „B4L: On the Road“. V sobotu 13.5.2017 bude ďalšou jeho zastávkou púchovský bar Alex.

Ako hlavný hosť tohto večera sa predstaví manager techno stage a spoluorganizátor festivalu – dj NO-ON, dj a producent z Ostravy, pre ktorého je špecifické energické a temné techno. Ako dj sa predstavil okrem domácej ČR na Slovensku, v Maďarsku a Poľsku. Činný aj ako producent vydal svoje vlastné EP-čka na svetových techno labeloch. Ďalším kvalitným hosťom, ktorý sa u nás predstaví po prvýkrát je dj Bari zo zoskupenia Techno Gang. Bari je neoddeliteľne spojený s technom od svojich 10 rokov. Je zakladateľom a rezidentom pravidelných klubových párty s rovnakým názvom, ktoré si našli stabilné miesto na scéne a pravidelne plnia svoj domovský Subclub a prinášajú na Slovensko zaujímave mená svetovej techno scény.

Za dj pultom sa v sobotnú noc predstavia aj domáci. Za Púchovčana stále počítame aj v Bratislave žijúceho SouTHboya, ktorý sa po hodinách a dňoch strávených v berlínskych recordshopoch predstaví v čisto vinylovom techno sete a k tomu pridá aj pár vlastných výtvorov od svojho nového, temnejšieho producentského alter ega „The Haunted“. Neodmysliteľnou súčasťou párty v Púchove je posledná dvojica djs, ktorí ani tentokrát nebudú chýbať – dj CimySteff.

Beats for Love: On the Road pre Vás na tento večer do klubu dovezie okrem množstva darčekov a merchu aj vstupenky na festival.

Beats For Love: On the Road /house, techno/ 
Sobota 13.5.2017 / Bar Alex / Hotel Alexandra, Púchov
Start: 21:00 / Entry: 4 Eur
BIG SHOW // RESIDENT DJ B4L // MERCHANDISE B4L

DJs:
NO-ON / Resident Beats For Love /
BARI / Techno Gang /
SouTHboy / housemusic.sk /
Cimy / housemusic.sk /
Steff / plasticpuls.sk /

Možnosť zakúpiť zvýhodnené vstupenky na festival. Merchandise B4L pre hostí klubu. Vstupenky na warm up párty je možné zakúpiť v predpredaji na recepcií hotela Alexandra.

Zdroj: B4L