Beckovské Slávnosti 2011: Beckov ožije už o pár dní zábavou!

Leto vládne už aj podľa kalendára. Len niekoľko slnečných dní nás delí od štartu skvelej zábavy v nádhernom prostredí historického Beckova. Na dobré sa nezabúda, ale pre istotu pripomíname. Od piatku 15. júla až do nedele bude atmosféra v tomto prekrásnom kúte Slovenska opäť dýchať legendárnými Beckovskými Slávnosťami.

Uličky Beckova zaplaví takmer stovka najrôznejších stánkov, v ktorých predvedú svoje nenapodobiteľné umenie naši najlepší majstri ľudových remesiel. Čarovnú vôňu stredoveku so sebou privezú na koňoch rytieri. Nezabudnuteľné dobové ukážky bojov sú už tradične neodmysliteľnou súčasťou Beckovských Slávností. Aj najmenšie ratolesti majú dôvod na radosť. Potešíme ich detským mestečkom s trampolínou, skákacím hradom ba aj lunaparkom. Naši horolezci sprístupnia pre všetkých adrenalínových nadšencov rebrík na tunajšom brale. V MY aréne sa budú odohrávať diskusie na najrozmanitejšie témy. Spomeňme napríklad len cestovanie, vikingskú kuchyňu či kozmonautiku. Nebudú chýbať ani obľúbené Majstrovstvá sveta v hode vidlami Vidlomet 2011. Dúfame, že sa medzi vami nájde odvážlivec, ktorý prekoná minuloročný štyridsaťmetrový rekord, snáď aj vďaka novinke – vidlám tretej generácie JUNIOR.

Výťažok s podujatia poputuje už tradične na charitatívne účely. Aká by to bola zábava bez hudby? Tento rok máme pre všetkých prichystanú skutočnú lahôdku. Fanúšikov dobrej slovenskej hudby určite poteší správa, že na pódiách vystúpia okrem iných aj také hviezdy ako ZUZANA SMATANOVÁ, TUBLATANKA, SLNIEČKO a FUERA FONDO. Nedeľa bude už klasicky patriť obľúbenému futbalovému zápasu, na ktorom privítame aj ostrieľaných harcovníkov z TV MARKÍZA.

Bohatý program a malebné prostredie robia z Beckovských Slávností jednoznačného favorita medzi tipmi na príjemné strávenie teplých letných dní. Nechajte sa uniesť aj vy ich jedinečným čarom a nepremeškajte nezabudnuteľný zážitok.

Viac info na: www.beckovskeslavnosti.sk

Beckovské Slávnosti

Zdroj: Doubleagency
Publikoval: Redakcia GREGI.NET