Beckovské Slávnosti 2012: Explózia zábavy vypukne v Beckove už čoskoro!

Slnko zaútočilo tento rok so všetkými svojimi zbraňami. Niet pochýb, že zime už odzvonilo. S pribúdajúcimi šteklivými lúčmi sa blíži aj čas, keď v nádhernom prostredí historického Beckova všetko ožije skvelou zábavou. Od piatku 13. júla až do nedele bude atmosféra v tomto prekrásnom kúte Slovenska dýchať legendárnými Beckovskými Slávnosťami.

Uličky Beckova zaplaví nepreberné množstvo najrôznejších stánkov, v ktorých predvedú svoje originálne umenie naši najlepší majstri ľudových remesiel. Čarovnú vôňu stredoveku so sebou privezú na koňoch rytieri. Nezabudnuteľné dobové ukážky bojov sú už tradične neodmysliteľnou súčasťou Beckovských Slávností. Aj najmenšie ratolesti majú dôvod na radosť. Beckov sa premení na rozprávkový raj s množstvom atrakcií. V MY aréne sa budú odohrávať diskusie na najrozmanitejšie témy. Nebudú chýbať ani obľúbené Majstrovstvá sveta v hode vidlami Vidlomet 2012. Aká by to bola zábava bez hudby? Tento rok máme pre všetkých prichystanú lahôdku.

Fanúšikov dobrej slovenskej hudby určite poteší správa, že na ICS pódiu potvrdili účasť aj hviezdy ako Peter Cmorík a Beáta Dubasová. To rozhodne nebude všetko. V talóne máme aj skutočne veľkolepé prekvapenie. Bohatý program a malebné prostredie robia z Beckovských Slávností jednoznačného favorita medzi tipmi na príjemné strávenie teplých letných dní. Nechajte sa uniesť aj vy ich jedinečným čarom.

Viac info na: www.beckovskeslavnosti.sk

Zdroj: Doubleagency
Publikoval: Redakcia GREGI.NET