Beckovské Slávnosti: Ohňostroj zábavy  v Beckove.

Školské tašky už nejakú dobu odpočívajú niekde hlboko v skriniach.  Deti dali zbohom školským laviciam a všetkým povinnostiam.. Leto s hrejivými slnečnými lúčmi nikoho nenecháva na pochybách, že je tu a v plnej nádhere. Je tu  čas radovánok, oddychu a najmä prázdnin a dovoleniek.

Otvárajú svoju náruč plnú neopakovateľných zážitkov, na ktoré ešte dlho budete spomínať. S ponukou skvelej možnosti strávenia nezabudnuteľných chvíľ prichádzajú aj legendárne Beckovské Slávnosti. Či už tomu veríte, alebo nie.. 14. až 16. júla  jednoducho všetky cesty vedú do Beckova.

V lone nádhernej prírody, nad ktorou sa pyšne vypína starobylý hrad, sa o pár dní  aj posledná zabudnutá ulička premení na rozprávkovú. Na každom kroku už stáročia striehnu okamihy plné napätia a dobrodružstiev. Liečivá atmosféra pradávnych vekov a opojná vôňa šťavnatých  dobrôt,  spoľahlivo nasmerujú nos aj najnáročnejšieho gurmána a dobrodruha. Lahodný mok bude pretekať stolmi, rovnako ako dobrá nálada..

 Budete svedkami ako sa kúsky kože, látky, dreva a kovu  menia v šikovných rukách na malé zázraky. Slávni majstri remesiel zo všetkých kútov Slovenska predvedú jedinečné umenie. Nebude núdza ani na onakvejšie talenty. Na bránu klopú majster pisár i majster kat z Trnavy s celou svojou dielničkou a mučiarňou, ktorá zlomí aj tú najneposlušnejšiu a najkrajšiu čarodejnicu

Svetoznáme Majstrovstvá sveta v hode vidlami 2017. Kto by ich nepoznal?!  Víťaz sa vždy vykúpe v obdivných pohľadoch spanilých slečien, alebo aspoň v závistlivom zazeraní súperov. Diskusné fóra na aktuálne i trochu nezvyčajné témy.  Prednášky o mimozemských civilizáciách a o domácnostiach bez odpadu  sa vám prvýkrát nebudú zdať ako z iného sveta.  Vesmír a jeho záhady sú nekonečné. Načo si stavať vzdušné zámky, keď väčšinu nájdete práve tu.  Nafukovacie kráľovstvo pre najmenších nezbedníkov sa tento rok nafúkne na hotové impérium. Nekonečné šmykľavky  a trampolíny len veľmi ťažko opustíte.  Úsmevy od ucha k uchu najmenších ratolestí budú najväčšou odmenou. Statoční rytieri so súboru Hector  budú po tieto dni ešte nepremožiteľnejší. Svoje ohromné šiatre rozvinú do nebývalej šírky. Nebudú chýbať ani lovecké psy a skrotené lietajúce dravce. Novinkou bude fascinujúca ohňová show s Dračími tanečníkmi. Vodopády dobrej nálady za svitu našich hudobných hviezd. Taká bude každá noc na slávnostiach. NO NAME, PETER NAGY a INDIGO, MF, NORA CARUSO, DRUŽINA, SIMA MARTAUSOVÁ, KANDRÁČOVCI… Nemôžete zablúdiť. Neobanujete!   

Viac info na: www.doubleagency.sk

Zdroj: DA