Ben Cristovao po prvýkrát so svojou nadupanou show uz tento víkend v Košiciach a Banskej Bystrici!

Po minuloročnom vypredanom bratislavskom koncerte sa sympatický finalista 1. série československej Superstar predstaví po prvýkrát so svojou show Ben Cristovao – Live aj v mestách Košice a Banská Bystrica už v piatok 29. a v sobotu 30. apríla 2016!  

Miláčika ženských sŕdc na Slovensku aj v Čechách poznajú vďaka veľkému hudobnému talentu, očarujúcemu úsmevu a exotickým angolským koreňom. Ben je šiesty najpopulárnejší Čech na internete, zároveň bol podľa magazínu Forbes vyhlásený za siedmeho najvplyvnejšieho Čecha roku 2015, má vlastnú odevnú značku a je z neho stále väčší a vyšportovanejší fešák – takže sa je určite na čo tešiť!

BEN2

Rodák z Plzne si získa každého obľúbenými hitmi ako Úžasná, Telo, Sweet Chili či Bomby, ale už aj megahitom Asio, ktorý má za necelý mesiac takmer 2 milióny pozretí !!!. So svojou nadupanou live show prichádza vôbec po prvýkrát do Košíc a Banskej Bystrice.

Vďaka Benovi bude už 29. apríla v Košiciach prúdiť sexepíl a kvalitná hudba. To všetko v najlepšom klube v meste. V košickej Noise aréne je okrem iného pripravený aj VIP sektor, VIP balkón pre najlepší výhľad a ultra VIP bar s neobmedzenou konzumáciou nápojov.

BEN1

Kvalitná show Bena Cristovaa nezostane len v Košiciach. 30. apríla ju prinesie aj do legendárneho klubu Ministry of Fun v Banskej Bystrici, kde zažijú všetci prítomní opäť stopercentnú show. A čo odkazuje Ben svojim slovenským fanynkám a fanúšikom vo videopozvánke? „Buďte tam! Bude to epic beats!“

Nenechaj si ujsť živé vystúpenie atraktívneho Bena, skvelú hudbu a zábavu v najlepších slovenských kluboch so začiatkom o 21:00hod! Vstupenky v sieťach Predpredaj a Ticketportal už od 12€.

Zdroj:  JK Media