Benátská noc: 20. ročník festivalu sa uskutoční 26. – 29.7.2012!

Čtyři dny, pìt pódií a program plný hvìzd současné populární hudby – to je letošní jubilejní 20. ročník festivalu Benátská noc 26. – 29. července. V předprodeji cenovì výhodnìjší vstupenky do zítřka.

Legendární hudební festival Benátská noc završuje druhou dekádu své existence dobře namíchaným koncentrátem toho nejlepšího, co v tuto chvíli současná svìtová a tuzemská hudební scéna nabízí. Bìhem čtyř dní si na své přijdou fanoušci Bryana Adamse, Sunrise Avenue, Emira Kusturici, Dana Landy, Jarka Nohavici, skupin Chinaski, Kabát či MIG 21, Anny K a mnoha, mnoha dalších (detailní přehled naleznete zde).

BN Kabat, foto Roman Cejka.jpg

20. ročník Benátské noci se pro zlepšení komfortu všech návštìvníkù letos přestìhoval do areálu Vestec v Liberci, který je nejen dobře dopravnì dostupný, ale umožnil pořadatelùm rozšířit hudební i doprovodný program. Pořadatelé postaví celkem pìt podií, na kterých se vystřídá za čtyři dny úctyhodný počet účinkujících. Co všechno ještì čeká na návštìvníky festivalu, doplňuje ředitel Pavel Mikez: „Vìříme, že přestìhování festivalu do vesteckého areálu přinese příznivcùm jenom pozitivní zmìny. Rozhodnì se dočkají rozšíření poskytovaných služeb – rozroste se parkovištì, rozšíří toalety, zpestříme nabídku občerstvení, budou připraveny rùzné atrakce pro malé i vìtší. Podařilo se nám – podle mého názoru – připravit výjimečný hudební program, na který se všichni tìšíme. Z ohlasù stálých návštìvníkù festivalu máme jenom pozitivní reakce. Jediné, co budeme muset všichni oželet, je výhled a romantické prostředí mìstečka Malá Skála, které však dùstojnì nahradí pohled na Ještìd.“

Veškeré informace o programu, stanovém mìstečku, místu pro karavany, otevíracích hodinách, dopravní přístupnosti atd. naleznete na webových stránkách festivalu www.benatskanoc.cz a www.facebook.com/benatskanoc.cz. Od 1. července zaplatíte za celofestivalovou vstupenku o 100,-Kč více – tedy 1590,-Kč.

Zdroj: Benátská noc
Publikoval: Redakcia GREGI.NET