Bez opony s Lýdiou Eckhardt!

V nedeľu 22. 11. sa bude konať posledná tohtoročná talkshow Bez opony hostieľa Jakuba Abraháma. O svojom živote pred i za oponou porozpráva v Istra Centre v bratislavskej Devínskej Novej Vsi uznávaná módna návrhárka Lýdia Eckhardt, ktorá budúci rok oslávi 25 rokov na našej módnej scéne.

Posledná tohtoročná talkshow Bez oponybude trocha netradičná… Hosťom Jakuba Abraháma tentokrát nebude herec, spevák či moderátor, ale módna návrhárka. Avšak, móda odjakživa patrila nielen do hereckého, ale do umeleckého sveta vôbec. Ukazuje smer, ktorým sa vyberie, prezdrádza skryté ambície, nahliada do duše, hovorí za vás… Nie nadarmo sa hovorí „šaty robia človeka“.  Možno práve preto sú dodnes svetoznámi módni návrhári ako Christian Dior, Yves Saint Laurent, či Karl Lagerfeld také výrazné a obľúbené osobnosti. Módne prehliadky Lýdie Eckhardt sú očakávanou spoločenskou udalosťou. Nedávno predstavila na svojej módnej show kolekciu jeseň/zima s názvom „Ľadová krása“, kde poukázala aj na svoj pozitívny vzťah k ekológií a recyklovaným materiálom, ktoré sú využiteľné v módnom priemysle. Jej meno  sa stalo zárukou kvality, elegancie, šarmu, ale aj luxusu.

Jakub Abrahám je herec a moderátor pôsobiaci v dabingu, rozhlase a divadle a taktiež lektor herectva na súkromnej ZUŠ v Bratislave. Od roku 2011 je zakladateľ a riaditeľ Činoherného klubu v Bratislave, v rámci ktorého má aj svoju talk show BEZ OPONY, kde uz vyspovedal desiatky známych osobnosti z kultúrneho života.

Bez opony je úspešným projektom OZ Činoherný klub DNV, ktoré vzniklo v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves pred piatimi rokmi. Cieľom združenia je kultúrny a regionálny rozvoj Devínskej Novej Vsi, najmä prostredníctvom divadelného umenia.

Bez opony
22. 11. o 17.00 hod.
Istra Centrum
Hradištná 43
Bratislava – Devínska Nová Ves
www.cinohernyklub.sk

bezopony

 

Zdroj: Činoherný klub DNV, o. z.