Bez opony s Milanom Kňažkom!

Divadelnú sezónu začína Činoherný klub DNV naozaj veľkolepo! Na septembrovej talkshow Bez opony privíta herec Jakub Abrahám významnú osobnosť slovenského herectva – Milana Kňažka. O svojom živote pred i za oponou porozpráva už túto nedeľu 20. 9. 2015 v Istra Centre v bratislavskej Devínskej Novej Vsi.

Vždy, keď sa vysloví jeho meno, vyvoláva to autoritu. Dôvodov je veľa. Okrem veľkej charizmy a úžasnom hereckom prejave možno celkom určite hovoriť aj o postojoch k niekdajšiemu režimu, odvahe a nebojácnosti. Áno, práve odvaha a zdravý kus drzosti z neho urobili veľkého národného lídra nežnej revolúcie v novembri 1989. Jedni ho milujú, druhí nenávidia. Tak to už s príchodom do politiky býva. Zastával vysoké štátne funkcie: bol ministrom kultúry aj ministrom zahraničných vecí, robil poradcu prezidentovi Václavovi Havlovi, bol generálnym riaditeľom Televízie JOJ. Na politickú scénu opäť nastúpil v roku 2014, keď kandidoval na prezidenta SR, neskôr na primátora hlavného mesta. Zdá sa, že vo všetkom má jasno. Ale cez to všetko je človekom s mnohými tajomstavami. A naviac, len prednedávnom oslávil svoje sedemdesiate narodeniny. Dámy a páni, utvorte koridor, prichádza legenda – Milan Kňažko!

Bez opony je úspešným projektom OZ Činoherný klub DNV, ktoré vzniklo v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves pred piatimi rokmi. Cieľom združenia je kultúrny a regionálny rozvoj Devínskej Novej Vsi, najmä prostredníctvom divadelného umenia.

Bez opony
20. 9. o 17.00 hod.
Istra Centrum
Hradištná 43
Bratislava – Devínska Nová Ves
www.cinohernyklub.sk

KNAZKO_PLAGAT_FB_01

Zdroj: Činoherný klub DNV, o. z.