Bez opony s Milom Kráľom! 

Tentokrát privíta hostiteľ Jakub Abrahám vo svojej talkshow Bez opony herca Mila Kráľa. O svojom živote pred i za oponou porozpráva už túto nedeľu 14. 6. 2015 v Istra Centre v bratislavskej Devínskej Novej Vsi.

Mesiac jún už tradične patrí záveru divadelnej sezóny. Konečne je ten správny čas na letné prázdniny, dovolenky, dobrodružstvá… My Vás každoročne na tento zaslúžený slnečný oddych odprevádzame s humorom, šarmom a noblesou. Minulý rok sa tejto úlohy brilantne zhostila vynikajúca Zuzana Kocúriková, ktorá všetkým len potvrdila, že titul pravá dáma jej právom patrí. Tento rok som sa rozhodol pre zmenu. Bude to muž. Taktiež populárny, obľúbený a šarmantný. Možno aj preto mu tvorcovia seriálov ponúkajú hlavne úlohy sukničkárov, či milovníkov. Vďaka diváckemu fenoménu – seriálu Búrlivé víno stojí momentálne až na samom vrchole. V televízií mu podľahla nejedna krásna herecká partnerka. Jeho charizmatický hlas vyniká aj v dabingu, kde dostáva čoraz väčšie uplatnenie. Skrátka a stručne, dnes sa tomu všetkému hovorí – sexsymbol… Aj keď on sám sa nad týmto označením vždy iba typicky pousmeje. Niet sa napokon čomu čudovať. Okrem toho, že je skúseným hercom, je aj pomerne čerstvým absolventom filmovej réžie a speváckym lídrom jeho hudobnej kapely. Seriálový zvodca Erik Halada je skrátka multitalent. Na prázdniny Vás odprevadí MILO KRÁĽ. A nebude len rozprávať! Budete mať jedinečnú možnosť spoznať ho aj ako skvelého speváka. Ešte stále váhate, či sa oplatí prísť?

Bez opony je úspešným projektom OZ Činoherný klub DNV, ktoré vzniklo v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves pred štyrmi rokmi. Cieľom združenia je kultúrny a regionálny rozvoj Devínskej Novej Vsi, najmä prostredníctvom divadelného umenia.

Bez opony
14. 6. o 17.00 hod.
Istra Centrum
Hradištná 43
Bratislava – Devínska Nová Ves
www.cinohernyklub.sk

Plagat_Bez opony_Miro Kral

Zdroj: Činoherný klub DNV, o. z.