Bez opony s Táňou Radeva!

V nedeľu 11.11. o  17.00 hod. Vás srdečne pozývame do Veľkej sály Istra Centra v Devínskej Novej Vsi na talk show „Bez opony“ s Táňou Radevou!

Činoherný klub DNV, o.z. oslavuje svoje prvé narodeniny! Pri tejto príležitosti Vás pozýva na talk show Bez opony špeciál. Hosťami budú známa slovenská herečka Táňa Radeva, spolu so svojím manželom – akademickým maliarom Miroslavom Radevom a dcérou Annou Radevou, ktorá študovala na Vysokej škole múzických umení v Bratislave odbor Scénografia a kostýmová tvorba. Práve návrh netradičnej scény talk show Bez opony pochádza od Anky Radevy. Hostiteľ večera herec Jakub Abrahám, privíta v rámci Bez opony špeciál aj hudobných hostí – talentovanú speváčku a herečku Juliánu Hamranovú i Romanu Orlickú z Muzikálového štúdia XANADU.

Činoherný klub DNV, o. z. vznikol z iniciatívy mladých ľudí, ktorým chýbalo v DNV divadelné umenie. Vo svojej prvej divadelnej sezóne pripravil talk show Bez opony s hereckými legendami Ivanom Letkom, Evou Rysovou, ale i s Máriou Breinerovou a premiéru Čechovovej veselohry Konské priezvisko.

Bez opony
11.11. 2012 o 17.00 hod.
Istra Centrum
Hradištná 43
Bratislava – Devínska Nová Ves

Zdroj: Činoherný klub DNV, o. z.