Black Sabbath prídu do Viedne, z Bratislavy vypravia autobusy fanúšikov!

Znovuzrodenie legendy! Kapela BLACK SABBATH využila symbolický dátum 11.11.2011 a ohlásila reunion v pôvodnom zložení. Európske turné kapely odštartuje 18. mája v Moskve, tešiť sa však môžu aj slovenskí fanúšikovia. Vo Viedni vystúpia 26. júna v priestoroch miestnej Stadthalle.

Vstupenky na koncert, na ktorý sa čakalo desaťročia, sa začínajú predávať už túto sobotu v sieti Eventim. V predaji budú aj lístky na autobusovú dopravu z Bratislavy do Viedne a späť.


BLACK SABBATH – 26. JÚN 2012 – VIEDENSKÁ STADTHALLE

Po ohlásení znovuzrodenia sa Black Sabbath stali najžiadanejším koncertným artiklom tejto sezóny. Vzápätí organizátori najprestížnejších festivalov celého sveta rozpútali bitku o legendu legiend. V Európe sú zatiaľ potvrdené vystúpenia Black Sabath na festivaloch Download (Veľká Británia), Azkena Rock festival (Španielsko), Hellfest (Francúzsko), Grasspop (Belgicko) a Gods of Metal (Taliansko). Toto je však len začiatok veľkého svetového turné. V rámci neho sa kapela predstaví aj v krajinách, kde nikdy predtým nehrala alebo sa aj niekoľko desaťročí neukázala.

Všetci štyria pôvodní členovia Black Sabbath – Ozzy Osbourne (spev), Tony Iommi (gitara), Geezer Butler (basová gitara) a Bill Ward (bicie) momentálne pripravujú ich prvý spoločný album po 33 rokoch. Producentom očakávaného diela bude slávny Rick Rubin, sedemnásobný víťaz Grammy. Cenou Grammy sa môže pochváliť aj kapela Black Sabbath, paradoxne ju však získala až v roku 2000 za skladbu Iron Man. Pesnička v tom čase oslavovala 30 rokov od pôvodného vydania a bola súčasťou “oprašovacieho” albumu Reunion.

Vstupenky na koncert Black Sabbath vo viedenskej Stadthalle sa začínajú predávať už túto sobotu, 26. novembra. Do predaja sa dostanú aj čoraz obľúbenejšie lístky na autobusovú dopravu z Bratislavy do Viedne a späť. Vstupenky na všetky podujatia Skalar music sa na Slovensku predávajú exkluzívne v sieti Eventim.

https://www.skalarmusic.at/

BlackSabbath

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET