Blíži sa uzávierka súťaže Dramaticky mladí 2012!

– Milujem ťa. – Naozaj? – Áno. Zdá sa ti to trápne? Vymyslíš to lepšie?  Prihlás sa do súťaže Dramaticky mladí 2012! Už len týždeň môžu mladí autori posielať svoje dramatické texty do 3. ročníka súťaže Dramaticky mladí. Uzávierka súťaže je 20. mája 2012.

Mladí autori so šikovným perom a hlavou plnou nápadov môžu svoje práce posielať emailom na adresu: dramatickymladi@gmail.com alebo na adresu Divadelného ústavu, Jakubovo nám. 12, 813 57 Bratislava – heslo „Dramaticky mladí“.

Dramaticky mladí je súťaž Divadelného ústavu o najlepší dramatický text autorov do 18 rokov. Môže sa jej zúčastniť každý, kto má zaujímavý nápad a chuť vyskúšať si napísať divadelnú hru. Prihlásené texty posúdi odborná porota. Tematické zameranie textu je ľubovoľné. Na výhercov čakajú atraktívne ceny!

Súťaž DRAMATICKY MLADÍ je jednou z aktivít Divadelného ústavu v rámci medzinárodného projektu Platforma 11+. Projekt, podporený EÚ, združuje 13 divadiel a divadelných centier z 11 krajín Európy so špeciálnym záujmom o cieľovú skupinu dospievajúcich mladých ľudí. Prioritným cieľom projektu je rozvoj kreatívnej komunikácie medzi divadlom a mladým človekom.

Viac informácií o súťaži a archív predchádzajúcich ročníkov nájdete na:
https://www.theatre.sk/sk/aktivity/sutaz-textov-dramatickymladi/dramaticky-mladi-2012/

Dramaticky Mladí 2012
pre zväčšenie kliknite na obrázok

Zdroj: Divadelný ústav / Theatre Institute
Publikoval: Redakcia GREGI.NET