Body Language Release Tour v Bratislave: Vyhraj ceny a voľne vstupy!

Leporelo_FM Party, ktorá 14. apríla hosťuje v Nu Spirit Clube turné slávnej mixovanej kompilácie Body Language vám ponúka vyhrať okrem voľných vstupov aj zaujímavé ceny od vydavateľstiev Get Physical Music a Leporelo.

Samozrejme pre to niečo budete musieť urobiť, lebo nič nie je len tak zadarmo, je to však veľmi jednoduché. Leporelo_FM Party majú pod patronátom chalani Milos a Skank, ktorí majú rovnomenú show na Rádiu_FM. Stačí ak budete ich reláciu Leporelo_FM počúvať túto nedeľu v noci (presne o polnoci hneď po Signall_FM), kde sa dozviete súťažnú úlohu a zaznejú aj zaujímavé informácie, ktoré budete potrebovať. Potom už iba stačí, ak pôjdete na oficiálnu Facebook page Leporelo_FM – www.facebook.com/leporelofm, kde nájdete všetky potrebné informácie a ak sa na vás usmeje šťastie, výhra môže byť vaša. A o čo sa bude súťažiť?

Digi

Jeden z vás okrem voľného vstupu na Leporelo_FM Party získa balíček z labelu Get Physical Music, ktorý obsahuje CD najnovšieho vydania kompilácie Body Language Vol. 11 mixed by Nico from Nôze, ktorá vychádza až v máji a odznak a nálepky lableu Get Physical. Ďalší z vás dostane k voľnému vstupu balíček labelu Leporelo., v ktorom nájdete debutový album dvojice Damolh33 “Swathe”, ktorý vyšiel v januári a nálepky.

Leporelo_FM pack

Na Leporelo_FM Party presents Body Language Vol.11 Compilation Release Tour zahrá ako DJ známa postavička a zakladajúci člen projektu Nôze, Nico, ktorý dostal tú česť namixovať práve jedenáste pokračovanie kompilácie Body Language, ktorú pred ním namixovali napr. M.A.N.D.Y., DJ Hell, Dixon alebo DJ T.

Leporelo_FM Party presents
Body Language Vol.11 Compilation release tour
14.4.2012 | Nu Spirit Club
Nico from Nôze,
Milos (Leporelo. / Radio_FM)
Skank (Live or Dive! / Radio_FM)
Shifter (Nu Spirit)
www.facebook.com/events/376130025740596/

Le Nico

Zdroj: Leporelo
Publikoval: Redakcia GREGI.NET