Bolek Polívka: Stále je nad čím sa smiať aj rozčuľovať sa a tak mám pre Manéž neustále nové inšpirácie.

Majster Bolek Polívka vystúpi už o týždeň na Slovensku so svojou Manéžou. Legendárny český herec ponúkne okrem osvedčených skečov aj novinky. K úspechu slávnemu komikovi pomáhajú i jeho osvedčené rituály. Pred každý vystúpením sa dokonca obracia k svojim zosnulým rodičom! To mu pomáha upokojiť sa a  podať fantastické výkony. So slovenským publikom chce obľúbený herec osláviť 30-te narodeniny „Manéže Bolka Polívku“ vo veľkom štýle. 

Do Trnavy a Bratislavy dokonca prinesie hercov, ktorých  diváci veľmi nepoznajú. Návštevníci sa však môžu tešiť aj na také hviezdy ako Pavel Liška, Anna Polívková, Jiří Stivín, či Milan Lasica. Nenechajte si ujsť jedinečnú „Manéž Bolka Polívku“. V Trnave sa predstaví 26. a v Bratislave 27. februára. Bolek Polívka vyráža so svojou Manéžou na turné a zastaví sa aj na Slovensku. Skvelý komik prezradil tajomstvo svojho úspechu.

„Keď ma čaká niečo dôležité, vždy sa obraciam k rodičom, ktorí už nie sú medzi nami. Mám také svoje rituály. A k tomu aj pár priateľov, ktorých spätná väzba je pre mňa dôležitá. Keď sa im moje vystúpenie páči, viem, že je to dobré. Sú to rozhodcovia, arbitri,“  vysvetlil Bolek Polívka.

lubomir_bafoart_drahos (1)

Bolek má pripravené aj spoločné vystúpenie so svojim priateľom Milanom Lasicom, ktorého si veľmi váži.

„Vždy sa na spoločné vystúpenie teším. Za Milanom jazdím pravidelne, pretože v jeho Štúdiu L+S spoločne hráme. Je to pre mňa naozaj príjemné byť na pódiu spolu s takým úžasným profesionálom a osobnosťou. A som rád, že ľudia na nás stále chodia,“ usmieva sa Bolek Polívka.

Okrem Milana Lasicu vystúpia s Bolkom na Slovensku aj Pavel Liška, Anna Polívková, Jiří Stivín, Michal Kurtiš, či Horkýže Slíže. 30-te narodeniny Manéže chce herec osláviť veľkolepo.

„30 rokov je dôležitý, krásny vek. Už sme dospeli k zrelosti. Uteká to celom rýchlo, ale to patrí k životu. Všetko, aj naša Manéž, je v neustálom vývoji. Keď je o čom hrať, nad čím sa usmievať, aj sa rozčuľovať, je to vždy pre Manéž dobré. A súčasná spoločnosť poskytuje mnoho námetov. Predstavenia, ktoré zahráme na Slovensku, budú spomienkové. No nielen to. Diváci uvidia osvedčené skeče, ale tiež nové. Priveziem dokonca skvelých umelcov, ktorých ešte veľmi nepoznajú. Myslím si, že je sa na čo tešiť,“ uzavrel Bolek Polívka.

„Manéž Bolka Polívku“ prináša na Slovensko agentúra TOPFEST. V Trnave Manéž vypukne 26.2. v Mestskej športovej hale a v Bratislave 27.2. v Inchebe Hala B0. Vstupenky sú dostupné na www.predpredaj.sk  a www.ticketportal.sk.

lubomir_bafoart_drahos (4)

MANÉŽ BOLKA POLÍVKU

20.2.2016 Brno – Mestská hala VODOVA
21.2.2016 Praha – RockOpera
23.2.2016 Ostrava – Hala Tatran
24.2.2016 Zlín – Športová hala EURONICS
26.2.2016 Trnava – Mestská športová hala
27.2.2016 Bratislava – Incheba – Hala B0

lubomir_bafoart_drahos (5)

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE
Foto: Ľubomír Drahoš