Boomerang: Bratislavu roztancuje daľší z top DJov sveta!

Už tento piatok, 26. augusta má do bratislavského klubu Loft namierené neúnavný propagátor inovatívneho dídžejingu a krstný otec minimal techna DJ Richie Hawtin. Spolu s ním sa na akcii Booomerang presents M-nus predstavia aj jeho kolegovia Jon Gaiser a DJ Barem.

Do klubu bude špeciálne pre túto noc inštalovaný profesionálny zvuk značky L-Acoustic. Kapacita klubu bude kvôli exkluzivite a komfortu návštevníkov zaokrúhlená smerom dole. Priestor klubu bude dokonca zväčšený o letnú terasu s ďaľším plnohodnotným barom.

Do bratislavského LOFTu sa tak zmestí len 800 vyvolených fanúšikov, ktorí sa o vstupenky pobijú pravdepodobne už počas predpredaja. Ten končí úderom polnoci zo štvrtka 25. na piatok 26. augusta. Podľa vyjadrenia organizátora, sa ale niekoľko kusov vstupeniek bude dať zakúpiť aj pri vstupe.

Brány klubu sa otvárajú o 21. hodine a úvod do sveta prémiovej hudobnej zábavy obstarajú slovenské DJky Biji & Denija.

Presne o polnoci dostane priestor prvý zástupca značky M-nus, argentínsky rodák usadený v Berlíne, DJ Barem.

Od 2. hodiny rannej bude svojim tradičným live-actom diktovať Hawtinov rodák z Detroitu, Jon Gaiser.

DJ Richie Hawtin dostane priestor od tretej hodiny. Koniec jeho setu bude otvorený a limitovaný len počtom ľudí na parkete.

Afterparty, ktorá bola vždy súčasťou akcií pod značkou Booomerang, nebude chýbať ani tento rok. Svoje luxusné priestory v centre mesta na tento účel zapožičia Nu Spirit club na Šafárikovom námestí. Hudobnú produkciu obstará v Londýne usadený slovenský DJ Oswald a jeho hostia.

Predpredaj vstupeniek je stále dostupný online prostredníctvom www.tixy.sk. Momentálna cena predpredaja je 25 eur. Pozor, kapacita klubu je obmedzená, preto odporúčame zabezpečiť si vstupenky hneď teraz. Vstupenky budú k dispozícii aj priamo na mieste, avšak v obmedzenom množstve.

BOOOMERANG PRESENTS M_NUS
26. 8. 2011, piatok
LOFT! Bratislava, Továrenská 14
RICHIE HAWTIN
GAISER Live
BAREM (After the Storm Album Tour)
Support: Biji & Denia (s.m.i.i.l.e.)

Zdroj: Booomerang
Publikoval: Redakcia GREGI.NET