Booty Call vol. 2: 5. decembra v re:fresh clube!

V dobe wannabe konzolových fake ass djs, umrnčaných rádoby mcs a úpadku scény vôbec sa snažíme sústrediť na kvalitu preverenú časom a za mixpult prinášať to najlepšie, čo doma máme. Nesúdime podľa silných rečí, ale hmataťeľných výsledkov.

Po otcovi Vecovi, ktorý si už v roku 2001 rovnal sily so svetovou špičkou na DMC World Championship v Londýne bude druhým hosťom víťaz majstrovstiev Slovenska z roku 2012, Dj Sven. Nie v skoku o žrdi, v mixovaní, samozrejme. Božský Karol, ako sa inak nechá oslovovať, je nielen dj, ale aj producent a beatmaker, zakladajúci člen legendárnych formácií Ťažké Czinky a Tragikomix a rezident žilinského klubu Enjoy.

Tešte sa na ťažkotonážny nákladiak rapu, funku, breakov, disca a dubstepu, prekladaných vlastnými exkluzívnymi mashupmi a vôbec všetkým možným, čo sa mu za poslednú dobu priplietlo pod ruky.

Jeho eklektická selekcia, neobmedzujúca sa striktne na hip-hop presne zapadne do nášho konceptu párty, ktorej synonymom je jediné – čistý funk! Pôdu mu pripraví a role hostiteľa sa zmocní SouTHboy, ktorý sa síce nepovažuje za žiadneho turntablistu, tento nedostatok však vyvažuje prísnou selekciou, plnou prekvapujúcich momentov.

Booty Call

Zdroj: Booty Call