Borra má vianočné dueto so speváčkou z Bijouterriera.

Kapela Borra už tiež podľahla blížiacim sa vianočným sviatkom. Spojila sily so speváčkou kapely Bijouterrier Zitou Rigondeaux a nahrala Vianočnú.

Napriek tomu, že Vianoce klopú na dvere, Vianočná od kapely Borra nie je aktuálnou záležitosťou. Skladba vznikla už pred piatimi rokmi, vtedy však v kapele neprešla jej vianočná tematika. Pretextovala sa teda, upravila a fanúšikovia Borry ju poznajú pod názvom Prvá.

„Neskôr sme sa k pôvodnej vianočnej verzii aj chceli vrátiť, no akosi sa to nepodarilo. Až teraz. Inšpiroval nás k tomu náš narodeninový koncert, na ktorom sme mali aj hostí, s ktorými sme v minulosti spolupracovali na našich albumoch. Jedným z nich bola práve Zita Rigondeaux z kapely Bjouterrier. A tak sme sa dohodli, že zo songu urobíme dievčenské dueto,“ vysvetlila speváčka kapely Borra Barbora. Skladba Vianočná sa nahrávala v štúdiu Randal pod producentským dohľadom Zoliho Tótha a Jimiho Cimbalu, ktorý do nej doplnil jednu časť. Premiéru mala na spomínanom narodeninovom koncerte kapely Borra, ktorý sa konal v novom nitrianskom klube Nájomná jednotka 210 v závere novembra.

Ďakujeme za zverejnenie.

borra vianocna

Zdroj: Nikoleta Kováčová, PR manažérka