Borra odkazuje našim hokejistom: „My to dnes dáme!“

Ošiaľ vyvolaný blížiacimi sa majstrovstvami v ľadovom hokeji naberá na obrátkach a hokejovou horúčkou sa nechala nakaziť aj stále populárnejšia speváčka Borra.

Jej nová pieseň s názvom „My to dnes dáme“ dáva našim hokejistom jasný signál, že  na šampionáte v Českej republike, ktorý je pre Slovákov takmer domáci, môžu rátať aj s podporou fanúšikov rockovej hudby.

Borra aktuálne prichádza s prvou „poalbumovou“ novinkou a keďže je pravou fanynkou slovenských hokejistov a každý rok sa teší na májové MS v hokeji, pripravila si „fanúšikovský“ song práve pri  tejto udalosti. Speváčkaverí, že sa nová pieseň ujme a že ho budeme môcť čo najčastejšie počuť pri oslavách víťazstiev slovenských reprezentantov.

Borra: „Hokejovú „hymnu“ sme chceli robiť už rok , možno dva dozadu, ale z rôznych príčin od tohto nápadu ustúpilo, o to viacej nás teší  fakt, že nám to vyšlo práve pred MS v susednej Českej republike, takže už len silno držme všetci palce našim….“

Borra

Verme, že to naozaj dáme a naši hokejisti spravia radosť priaznivcom hokeja po celom Slovensku a v ich šatni budú znieť možno aj rýmy novej, naozaj rockovej hokejovej hymny.

Zdroj: Agentúra Žijeme hudbou