Boyband United5 predstavuje vianočný song „Still Love Christmas“ a k nemu vtipný videoklip!

Česko-slovenská chlapčenská skupina United5 nahrala vianočnú skladbu „Still Love Christmas“. Pieseň je oslavou Vianoc, ktoré majú pre chlapcov stále obrovské čaro. Autorom hudby sú Andrew Murray a Roman Rossi. Text piesne napísali spoločne s chlapcami z United5.

K piesni United5 nakrútili aj vtipný videoklip. Predstavia sa v ňom v rôznych úlohách – ako koledníci, Santa Klaus, mafiánsky sused, aj hasiči zachraňujúci Vianoce. Klip vznikal v rodinnom dome neďaleko Prahy a úlohu otca rodiny si zahral ich producent a jeden z autorov piesne Roman Rossi. Vypočujte si vianočnú pieseň obľúbeného boybandu a zabavte sa na vtipnom klipe!

Česko-slovenský boyband United5 prichádza s vianočným prekvapením! Nahral pieseň „Still Love Christmas“, ktorá je vyjadrením toho, čo pre chlapcov znamenajú Vianoce.

„Všetci máme veľmi radi tento vianočný čas a všetci máme mnoho pekných zážitkov s ním spojených. Veríme, že aj naša pieseň bude vytvárať spomienky,“ vraví Norbert Brand.

https://www.youtube.com/watch?v=K4iNz6TzSgY

„Tieto Vianoce budú pre mňa špeciálne, pretože som doma nebol už dlhé mesiace a najskôr svoju rodinu uvidím asi až 23. alebo 24. decembra. A o tom sú Vianoce. Nie o darčekoch, ale o tom že je rodina spolu a vážime si prítomnosť jeden druhého,“ dopĺňa Peter Juhás.

Autormi vianočnej piesne „Still Love Christmas“ sú britský hudobník Andrew Murray a český producent Roman Rossi. K songu chlapci nakrútili aj vtipný videoklip, ktorý režíroval Patrik Kirschner.

„Nakrúcali sme v jednom dome neďaleko Prahy. Hráme tam my – celá skupina, náš producent Roman Rossi, ktorý si zahral otca a rôzni iní skvelí ľudia. Chceli sme ukázať fanúšikom, že sme tak trošku blázni,“ usmieva sa Mário Bendík.

V klipe sa sympatickí chlapci predstavia v rôznych úlohách. Matty je napríklad koledníkom a Peter a Marthy hrajú hasičov zachraňujúcich Vianoce.

Praha-Novogodnij-klip-07102

„Atmosféra na nakrúcaní bola pohodová a príjemná. Bolo to ale trošku náročné, pretože prvý deň sme nakrúcali do tretej ráno a stále sme to nemali hotové. Vidieť však Mária ako Santu, alebo Nora ako mafiánskeho suseda, bolo na nezaplatenie,“ dopĺňa herecké úlohy členov United5 Peter Juhás.

Členmi skupiny United5, ktorá vznikla len pred rokom,  sú piati chlapci vo veku 17-23 rokov. Peter Juhás, Norbert Brand, Marthy Duffek, Mário Bendík a Matt Bláha si za rok získali mnoho fanúšikov doma aj v zahraničí. Počas Vianoc si trochu oddýchnu, no nebudú relaxovať dlho.

„Vianoce chcem prežiť v kruhu rodiny a kamarátov. Trošku im vynahradiť, že som celý rok niekde lietal s United5. Voľno však potrvá len niekoľko dní, hneď potom budeme musieť opäť makať, pretože v novom roku to bude veľké. Máte sa na čo tešiť,“ odkazuje fanúšikom Matt Bláha.

United5  má za sebou mimoriadne hektický rok, počas ktorého stihli nahrať 25 songov, očariť publikum vo Veľkej Británii, v Česku aj na Slovensku a vydať debutový album. Album „The First Step“ im v Bratislave pokrstili Celeste Buckingham a Thomas Puskailer. Klip vianočnej piesne „Still love christmas“  si môžete pozrieť tu: https://www.youtube.com/watch?v=K4iNz6TzSgY Všetky aktuálne informácie o United5 nájdete na https://www.united5.cz/.

Cristmas2

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Nemoros