Brainscan vydávajú nový singel Incompatible (like an animal)!

Od vydania posledného albumu Reflections prešli už dva roky. Za tú dobu kapela Brainscan odohrala množstvo koncertov, udiali sa personálne zmeny v jej zložení, ale čo je najpodstatnejšie, stále koncertuje a tvorí svoju muziku.

Brainscan pripravili v roku 2014 demo verziu ôsmich nových skladieb. Čakanie na nový album skupina vyplnila vydaním singla, ktorý je ochutnávkou produkcie Brainscan ostatných mesiacov.

V profile kapely na Bandzone.cz sú zverejnené dve sklady, ktoré reprezentujú tvorbu kapely roku 2015. Prvým songom je titulná vec zo singlu Incompatible (like an animal). Tá mala už pri jej zrode (hlavného riffu) pracovný názov „Singlovka“. Je vystavaná na silnom riffe a množstve rytmických zmien. Druhá zverejnená skladba je Pool of Piss s veľkým refrénom a je zatiaľ najrýchlejšou vecou z dielne Brainscan.

Skladby sa spolu so špeciálnym bonusom – skladbou My Pleasure, ktorá sa mala byť pôvodne uverejnená na albume Reflections, objavia na limitovanom, vlastnoručne podpísanom singli, ktorý bude k dispozícii na prelome júna a júla tohto roku. Fanúšikovia si ho už teraz môžu predobjednávať prostredníctvom profilu Brainscan na Facebooku.

https://bandzone.cz/brainscan
https://www.facebook.com/brainscanofficial

bs2015

Zdroj: Brainscan