bratislava-inline 2011: AUPARK PN–inline #1 – bratislava-inline sa sťahuje do Piešťan!

Bratislava. V sobotu 13. augusta sa bratislava-inline na jeden večer presťahuje do ďalšieho slovenského mesta, tentoraz do Piešťan. Korčuliari a cyklisti sa tak môžu tešiť na ďalšiu jazdu mestom po cestách, ktoré za normálnych okolností patria autám.

V Bratislave sa každý piatok stretne vyše tisíc korčuliarov, ktorí si po pracovnom týždni idú spríjemniť začiatok víkendu športovo-spoločenskou aktivitou. Túto atmosféru sa bratislava-inline rozhodla preniesť na jeden deň aj do Piešťan.


Prečo? Pretože pocit z takejto jazdy je jedinečný. Výborná atmosféra a energia, ktorú treba zažiť na vlastnej koži. Jazdí sa pre radosť, s kamarátmi, s rodinou, s hudbou,…

Pre koho? Akcia je určená pre každého korčuliara, ktorý vie zabrzdiť a zísť dole kopcom. Je pre mladých aj starších, jednotlivcov aj skupiny. Že je vám bližší bicykel? Zoberte ho so sebou!


Kde a kedy? Piešťanská akcia sa začína stretnutím od 18.00 pri Auparku na Námestí slobody. Samotná jazda štartuje o 19.00  a je dlhá približne 10km. Medzičas vyplní škola korčuľovania, freestyle exhibícia klubu i-riders, pitný režim či darčeky. Navyše, pre 100 účastníkov sú pripravené tričká, takže určite sa máte na čo tešiť!

Ako? Na akciu sa netreba registrovať ani platiť nejaký poplatok – stačí len prísť s dobrou náladou. Jazdiť sa bude v sprievode polície, inline teamu, zdravotníkov i sanitky.

Máte strach z trasy či jazdy v dave?  Ak máte akékoľvek neistoty, je tu pre vás pred jazdou inline škola, kde vám inštruktori radi pomôžu a poradia.

Všetky informácie o PN–inline nájdete na www.sk-inline.sk a https://www.facebook.com/event.php?eid=148489445230830

Piestany Inline

Zdroj: bratislava-inline.sk
Publikoval: Redakcia GREGI.NET