bratislava-inline 2011: Prvá bonusová jazda v rámci Majstrovstiev sveta vo vodnom slalome!

V piatok 9. septembra sa v Bratislave uskutoční bonusová jazda 8. ročníka bratislava-inline v rámci Majstrovstiev sveta vo vodnom slalome 2011, ktoré sa konajú v Čunove. Trasa bonusovej jazdy povedie cez centrum Bratislavy, štartovať sa bude na námestí Eurovea tradične o 21.00, stretávať sa bude od 20.00.

Hoci sa tento rok museli zrušiť tri akcie a ďalšie dve skrátiť, každý korčuliar sa isto teší na bonusovú septembrovú jazdu – a možno ju práve preto uvíta ešte viac! Počas celého dňa bude na námestí pripravený sprievodný program spojený s Majstrovstvami sveta vo vodnom slalome 2011, ktoré sa konajú v Čunove. Na veľkoplošných obrazovkách budú ľudia môcť sledovať preteky naživo počas celého dňa. Po 20.00 môžu sledovať vyhlásenie miesteniek na letnú olympiádu v Londýne no a nebude chýbať korčuliarska freestyle slalom exhibícia klubu i-riders. O 21.00 korčuliari opäť vyrazia do ulíc.

Aj bonusová bratislava-inline zaručuje skvelú atmosféru, žiadnou registráciou či poplatkami. Jazdí sa pre radosť, s kamarátmi, s rodinou či s hudbou. Akcia je určená pre každého, kto vie jazdiť na korčuliach, nemusí však byť profesionál. Dôležité je vedieť zabrzdiť a zísť dole kopcom. Na jazdy chodia mladí aj starší, jednotlivci aj skupinky. Aj tentokrát je tu inline škola pre každého, kto potrebuje pomoc alebo radu od inštruktora. Akútny problém s korčuľami vyrieši servisný stánok Rolky.sk.

Príďte si aj vy užiť atmosféru nočnej jazdy bratislava-inline už tento piatok!

Zdroj: bratislava-inline 2011
Publikoval: Redakcia GREGI.NET