Bratislava Street Art Festival: “Vypúšťa“ do ulíc historicky prvé legálne pomaľované električkové vozne v Bratislave!

Bratislava Street Art Festival, ktorý 15.-17. júna zaplní Staré Mesto, „vypúšťa“ do ulíc historicky prvé legálne pomaľované električkové vozne v Bratislave!

BSAF už po druhé prináša do ulíc hlavného mesta pouličné umenie v podobe divadla, graffiti, žonglérskych, tanečnych a iných kúskov. Organizátori festivalu /Batelier, Euforion o.z/ majú za ciel vytvoriť priestor pre kultúru na verejných priestranstvách, obohatiť mestský kolorit a priniesť trochu vzruchu do ulíc Bratislavy.

warmup

Súčasťou tohto druhého ročníka festivalu sa konal warm up, nazvaný aj ,,Tram Jam.´´ Uskutočnil sa 19.mája v spolupráci s Dopravným podnikov v Bratislave, ktorý nám poskytol priestor na umelecké vyjadrenie – dva električkové vozne a spolupráci s Rooftop Shop-om, ktorý nás zásobil svojimi sprejmi. Vďaka umelcom svetového formátu a to francúzko – nemeckej dvojici Jana&JS, našim slovenským chalanom Garnartovi a Pushovi, vozne dostali novú sviežu podobu. Organizátorom sa tak podarilo spojiť dva nezlučiteľné svety, graffiti svet so svetom zákona. Električky DPB as budete mať možnosť vidieť už čoskoro v centre Bratislavy, tak neváhajte a odvezte sa na tomto električkovom počine.

Zdroj: Streetartfestival.sk
Publikoval: Redakcia GREGI.NET