Bratislava Tribal Festival: Ladné pohyby brušných tanečníc už tento víkend!

Už 20. októbra sa návštevníci filmového festivalu Áčko okrem spektra študentských filmov môžu tešiť aj na vystúpenia tanečníc v čoraz populárnejšom štýle Tribal fusion bellydance.

Pútavé a rôznorodé choreografie s nádychom orientu dotvorené prvkami iných tanečných štýlov ako hip-hop, jazzový tanec, bollywood či flamenco, vytvárajú neopakovateľnú atmosféru. V priebehu dvoch hodín sa predstavia tanečnice zo Slovenska (Karisma, Rustiqa, Alishaba, Tribal Illusion, Samira), Česka (Hurriya, Terezie Hanzlová). Chýbať nebudú ani skvelá Alexis Southall z Veľkej Británie a Giuliana Angelini z Nemecka. Celá akcia nesie názov Bratislava Tribal Festival a uskutoční sa v côlube Nekapri InnArt na námestí SNP o 19:00. Vstup je zadarmo.

Okrem samotných vystúpení sa v tých istých priestoroch uskutočnia workshopy so zameraním na hypnotizujúce hadie pohyby, ale aj energickú a výraznú prácu bokmi, či tanec na zemi. Všetky tieto prvky sú neoddeliteľnou súčasťou spomínaného tanečného štýlu . Pod vedením Alexis Southall a Giuliany Angelini sa môžu zdokonaliť nielen profesionálne tanečnice, ale veľa si odnesú aj začiatočníčky či mierne pokročilé. Lekcie budú prebiehať v sobotu a v nedeľu (viac info a cenník na www.karismabellydance.com).

Zdroj: Organizátor