“Bratislava, za chvíľu sme u vás,” odkazuje Paulie Garand.

Ako boomerang sa vracia talentovaný český raper Paulie Garand do Bratislavy. Spolu s producentom a DJom Kennym Roughom a hypemanom Roseckom prinesú v piatok 12. februára na stage Klubu Dole novú show. Fanúšikovia si tak môžu vychutnať kúsky z albumov Harant, V hlavní roli a Molo ako predkrm a výborný Boomerang ako hlavný chod. Supportovať budú Lkama a BJ Piggo.

“Ohlasy na album Boomerang sú super. Na žiadny album sme zatiaľ nemali od fanúšikov tak skvelý a veľký support. Recenzie sú ale rozpolupné. Niekde je o albume písané v superlatívoch, niekde je zase miestami zflusaná, čo je vo výsledku dobre. Je to pestrý album, rozhodne nie na jedno počutie,” hovorí Paulie Garand, podľa ktorého majú fanúšikovia na koncertoch najradšej novinky Boomerang a Labyrint, alebo trochu staršie La Familia a Pavučina lží. Album Boomerang mal byť zároveň návratom k veciam, ktoré jeho tvorcovia milujú. A ktoré to sú? “Bratislava, Klub Dole, barmani a promotér z Klubu Dole. Haha, né, sranda. To by si mal každý z albumu prečítať sám. Takže než bude koncert, je načase si ho napočúvať. Už za chvíľu sme u vás Bratislava,” odkazuje Paulie, ktorý pravdepodobne bude vo svojom hektickom tempe pokračovať ďalej. “Som audiovizuálny úchyl, takže plánujem točiť ďalšie klipy a chcem sa venovať brandu, aby som zase o kus vyrástol. Chcel by som viac cestovať a chillovať, tak uvidíme, ako mi to môj workoholizmus dovolí,” uzatvára.

PG_03-2

Paulie Garand – je raper, ktorý sa do širšieho povedomia dostal v roku 2006 debutom Mozoly. Hneď na to nasledovalo obdobie s kapelou BPM, s ktorou vydali úspešne albumy Slova a Horizonty. Paulie sa potom dostal pod krídla labelu Ty Nikdy, na ktorom vydal albumy Harant, V hlavní roli, Molo a najnovšie Boomerang. Všetky tieto platne sa vyznačujú Paulieho osobitým štýlom kombinujúcim rôznorodé nálady a atmosféry, od vážnych skladieb cez kritiku až po odľahčené témy. Okrem rapu a produkcii sa venuje filmárčine a nakrúcaniu videoklipov a je aj autorom vlastnej odevnej značky Garand Brand.

Kenny Rough – sa do hudobného sveta uviedol v roku 2007 debutovým inštrumentálnym albumom Falešná existence. Neskôr tiež začal spolupracovať s BPM a ako producent sa podpísal pod spomínané albumy Slova (Kenny rough remixes) a Horizonty. S raperom Ryes vydal na labeli Ty Nikdy platňu Páni kluci. Pôsobí aj ako koncertný DJ Paulieho Garanda, ktorému na kompletku vyprodukoval album Molo a s ktorým robil aj na najnovšom Boomerangu. Okrem hudobnej produkcii sa venuje zvukovému masteringu a občasnému DJingu.

BJ Piggo – je v prvom rade battle jockey, ktorý sa popri svojej špecializácii na battle venuje aj DJingu. V jeho párty repertoári nájdete hip-hop, funk, soul aj house.

Lkama – je jazdec stajne Gramo Rokkaz, ktorý sa už pár rokov venuje ako DJingu, tak aj koncertnému hraniu a produkcii. Jeho meno nájdete pod trackmi členov GR teamu, Strapa, Majselfa, Separa či Zverinu.

12. 2. (piatok)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 8€
Event: www.fb.com/events/1639936249600105
Video: https://www.youtube.com/watch?v=cnIhBM74o5Q

PLAGÁT_Paulie Garand_február 2016-2

Zdroj: klub Dole