Bratislava zažije „frankenštajnovskú divočinu“ americkej skupiny Hollywood Undead, užite si ju z VIP miest!

Už o tri týždne sa Bratislava zatrasie! Po Rusku, Estónsku, Nemecku a ďalších európskych krajinách vystúpia Hollywood Undead aj na Slovensku. Americká rap-rocková formácia sľubuje „frankenštajnovskú divočinu“. Jej členovia sami prirovnávajú štýl, ktorý hrajú, k slávnemu fiktívnemu vedcovi. Na divokej párty v Bratislave zahrajú skladby, ktoré sú niečo medzi industriálnym metalom a bujarým hip-hopom!

Kapela koncertuje vždy v maskách, napriek tomu je však veľmi autentická. Johnny 3 Tears, J-Dog, Charlie Scene, Danny, Funny Man a Da Kurlzz sa na slovenské publikum tešia. Vravia, že chcú fanúšikov presvedčiť, že krása vzniká z ohavnosti! Nenechajte si ujsť výnimočnú šou už 6. apríla v bratislavskej Refinery Gallery! V predaji sú posledné VIP vstupenky na miesta so skvelým výhľadom a občerstvením v cene.

Americká skupina Hollywood Undead je na turné po Európe a zastaví sa aj v Bratislave. V Rusku, v Estónsku, v Nemecku a v ďalších krajinách mala vypredané sály a spravila takú šou, že na ňu fanúšikovia nezabudnú! To isté sľubuje slovenskej metropole!

hollywood undead 1

„Sme takí hudobní frankenštajni. Hráme niečo medzi industriálnym metalom a bujarým hip-hopom. Hráme však tak, ako to cítime. Do skladieb vkladáme všetku našu frustráciu zo sveta, ktorú vieme odfiltrovať len muzikou. Povedali sme si, kašleme na všetkých, kašleme na hranosť v rádiách, nechceme nálepku šťastia, keď šťastní nie sme. Chceme byť čisto autentickí,“ vraví jeden z členov Hollywood Undead, J-Dog.

Kapela je známa invenčným štýlom. Divoká šou v jej podaní, to je zmes rocku, rapu a metalu, doplnená o tanečné a alternatívne prvky.

„To čo hráme je možno na prvý pohľad agresívne, ale má to hĺbku. Skladbami chceme vyjadriť, že krása často vzniká z ohavnosti. My ju ťaháme z temnoty. Chceme, aby to naši fanúšikovia cítili rovnako. Náš koncert sa bude  páčiť každému, kto žije, je, spí a dýcha ako Hollywood Undead,“ sľubuje Johnny 3 Tears.

Johnny 3 Tears, J-Dog, Charlie Scene, Danny, Funny Man a Da Kurlzz vystupujú vždy v maskách a ich koncerty sú zakaždým nezabudnuteľným zážitkom. Všetky európske koncerty mali obrovský ohlas.

„Sme radi, že sa fanúšikom páči aj náš predskokan –  deathcorová kapela Attila. Pre nás je táto šnúra po Európe ohromným zážitkom a verím, že aj pre fanúšikov. Na Bratislavu sa už veľmi tešíme,“ uzatvára J-Dog.

Skupina Hollywood Undead vznikla v roku 2005. Výrazne sa zapísala najmä nahrávkou „American Tragedy“ z roku 2011, z ktorej sa len za úvodný týždeň v USA predalo 67 tisíc kópií. Tretím albumom, ktorý skupine vyšiel, bola nahrávka Notes From The Underground z roku 2013. Prudký rast popularity skupiny podčiarkol štvrtý štúdiový album „Day of The Dead“, ktorý vlani predstavili rovnomenným singlom. Videoklip k nemu nazbieral za pár dní po zverejnení na webe 1,5 milióna videní. Na bratislavskom koncerte odznejú aj skladby z tohto albumu.

Lístky na koncert, ktorý bude 6. apríla v Refinery Gallery, si môžete kúpiť v sieti ticketportal.sk a predpredaj.sk. K dispozícii sú VIP vstupenky s fantastickým výhľadom z balkóna a občerstvením v podobe studeného bufetu a nealko nápojov. Vystúpenie úspešnej americkej formácie na Slovensku prináša Agentúra Topfest.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.