Bratislava zažila narodeninovú megapárty roka!

Úžasná atmosféra, hudobné prekvapenia, narodeninová torta a hviezdni gratulanti! Tak to vyzeralo v bratislavskej Incheba Expo Aréne na megapárty roka! 163. narodeniny totiž oslavoval Jack Daniel! Celú halu roztancovala skupina Para, ku ktorej sa pridala speváčka Jana Kirschner! Vyvrcholením osláv bol koncert Richarda Müllera, s ktorým si zaspieval Ivan Tásler!

Bratislavská Incheba Expo Aréna sa zmenila na veľkú americkú párty! Už 163. narodeniny oslavoval Jack Daniel, zakladateľ najpredávanejšej americkej whisky! Oslávenec celú halu prezliekol do elegantnej černej farby a vyzdobil tradičnými americkými motorkami a autami z Mustang clubu Slovakia. Maratón osláv odštartovali  kapely The Cellmates a Chiki-liki-tua. Publikum zabávali vtipní moderátori Michal Hudák a Junior a Marcel, ktorí sa na jednom pódiu stretli po prvý krát od éry rádia Flash.

_dsc2469

„Väčšinou bývajú kolegovia z hereckej brandže sex-symbolmi. Ja som symbolom narodenín Jacka Daniela. To o niečom svedčí. Je to veľmi milé, sme všetci naladení na spoločnej vlne.“ Vtipkoval moderátor Michal Hudák.

Celú halu roztancovala bratislavská kapela Para, ktorá zahrala hity aj nové skladby z albumu „Menšina“. Para na oslave pokrstila novú skladbu „E daj nasvali“, ktorú zahrala  so skupinou Sendrejovci“.

_dsc2522

„My sme s Parou ešte nikdy nehrali v Inchebe. Takže čo sa týka atmosféry, bol to pre mňa jeden z top koncertov. Bolo tu veľa ľudí, ktorí perfektne reagovali aj na neznáme pesničky. Bolo to super!“ Neskrýval nadšenie Lasky zo skupiny Para.

Prvým hudobným prekvapením bola speváčka Jana Kirschner, ktorá si s Parou zaspievala skladby „Special“ a „Žena“. Dokonca pokrstila aj nový nápoj na trhu Jack Daniels Tennessee Honey.

_dsc2893

„Americká párty bola skvelá! S Parou som nehrala roky a musím povedať, že dnes nám to vyšlo! Krstila som spevom a zaspievala som pesničku, ktorú od Ray Charlesa „Hit The Road Jack“. To mi prišlo celkom vtipné, pretože som obrazne  poslala medového Jacka do sveta…“ Smiala sa Janka Kirschner.

Na oslave nechýbali tradičné americké pochúťky a ochutnávka Tennessee whiskey. Narodeninovú tortu rozkrájali herci Henrieta Mičkovicová a Alexander Bárta. Na pódiu im asistovali americké cheerleaderky a mužstvo hráčov amerického futbalu. Zablahoželať oslávencovi prišli aj herci Andy Hryc a Robo Roth. Na párty sa krstila aj kniha „Ticho“ od Petra Rúfusa.

_dsc3209

„Po prvý krát v živote som krstila a som veľmi šťastná, že je to práve kniha. Je to pre mňa česť, pretože knihy milujem a budem sa snažiť byť dobrou krstnou mamou. Táto akcia je naozaj veľkolepá, je tu spontánna a super atmosféra!“ Tešila sa Nela Pocisková.

Vyvrcholením osláv bol koncert legendy Richarda Müllera, s ktorým spievala celá hala! Prekvapením večera bola posledná skladba „Štěstí je krásna věc“. K Richardovi na pódium vybehol spevák Ivan Tásler a pieseň odspievali spoločne.

_dsc3309

„Vynikajúca energia, výborné vibrácie! Ľúbim vás!“ Odkázal na záver Richard Müller všetkým fanúšikom.

Tí si mohli na párty zahrať Black Jack v improvizovanom Olympic kasíne alebo  obdivovať atraktívnu súťaž pre barmanov. Každý návštevník si z osláv odniesol darček v podobe trička!

_dsc3326

„Už tretí ročník Jackových osláv sa naozaj vydaril na jednotku. Pozitívna energia sa preniesla zo sály aj do zákulisia. Tu sa odohrávala paralelná party, ktorej účastníkmi boli samotní vystupujúci. Tešíme sa na budúci rok!“ Zhodnotil akciu Yxo Dohňanský, jeden z organizátorov podujatia.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Marián Šicko