Bratislavská new-age popová skupina King Shaolin zverejnila video k úplne novej skladbe Solar System.

King Shaolin je kapela pochádzajúca z Bratislavy a jej zakladateľom je spevák a producent Dominik Štofko. Kapela King Shaolin vydala v roku 2011 debutový album „Road To The Machiavelli Valley“ a v súčasnoti pracuje na ďalšom.

https://www.youtube.com/watch?v=ZAsVAHz8TX0

„Momentálne sa nachádzame v štúdiu LittleBeat, kde nahrávame náš nový singel „Friend“ pod producentským dohľadom Martina „Maxa“ Šrámka a Andreja Hrušku. Popri nahrávaní singlu sme spoločne s Live DRIVE tímom zrealizovali nakrúcanie Live Acoustic verzie ďalšej novej piesne „Solar System“, ktorá sa objaví na našom druhom albume. Snažíme sa byť produktívni po všetkých stránkach a predsavzali sme si, že tento rok budeme k sebe ešte tvrdší a posunieme svoje vnútorné hranice ďalej“, povedal spevák Dominik Štofko.

King Shaolin 1

Kapela King Shaolin stihla od marca 2013 odhorať dve klubové turné, niekoľko letných festivalov a predskakovala Celeste Buckingham a aj formácií Peter Bič Project. King Shaolin tiež získali angažmán na hranie v Miláne. Začiatkom tohto roka bola kapela nominovaná v rámci cien Rádio Head Awards v kategóriach: interpret roka a koncertná kapela roka. V rámci hudobných cien ZAI bola kapela tiež nominovaná na objav roka.

Prehľad najbližších koncertov skupiny King Shaolin:
14.02 BASSANO DEL GRAPPA (IT)
15.02 MILANO (IT), LE TROTTOIR
27.02.PRAHA (CZ), HARD ROCK CAFE
28.02 MARTIN (SK), ELEFANT
07.03 BRATISLAVA, EUROVEA ROOF BAR
15.03 PEZINOK, PURA VIDA
18.04 BRATISLAVA, BRITISH ROCKSTARS
26.04 KOŠICE, BEER HOUSE
10.05 KÁTOV, DNI KVETOV
25.07 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ, VILA DR. EMILA STODOLU
09.08 KOŠICE, LETO V PARKU

www.kingshaolin.com

Zdroj: King Shaolin