Bratislavský bál 2017

Bratislavský Bál aj v roku 2017 uzavrie plesovú sezónu. Uskutoční sa v priestoroch bratislavskej Reduty 18. februára 2017 o 20.00. V poradí 16. ročník Bratislavského Bálu sa koná pod záštitou primátora hlavného mesta SR Iva Nesrovnala Producentom bálu je spoločnosť ONe AIR s. r. o., organizátorom je Bratislavské kultúrne a informačné stredisko.

Hostia sa budú môcť zabávať na  troch scénach, kde vystúpia domáci i zahraniční interpreti. Nebude chýbať tradícia uvedenia mladých dám a pánov do spoločnosti alebo tradičné polnočné prekvapenie.

bratislavsky_bal

Počas bálu bude udelená aj Cena Júliusa Satinského – Bratislavská čučoriedka. V kategórii Osobnosť získal prestížne ocenenie v roku 2016 herec Marián Labuda a v kategórii Idea – počin roka Illah van Oijen a Barbara Zavarská za vytvorenie bratislavského Dobrého trhu a koncept oživenia ulíc a dvorov starej Bratislavy.  Tohtoroční laureáti budú opäť odhalení až počas bálu.

bratislavsky-bal_02

Súčasťou prestížneho podujatia je aj Čestná rada Bratislavského Bálu zložená z popredných osobností spoločenského, kultúrneho či politického života. V roku 2016 k jej členom pribudlo aj meno herečky Zdeny Studenkovej.

bratislavsky-bal_03

Rezervácia vstupeniek začína v decembri na emailovej adrese bratislavskybal@bkis.sk alebo v sídle BKIS (Židovská 1).

Zdroj: Bratislavské kultúrne a informačné stredisko